Sebastian Reg Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Hej jak próbuje generować teksty to pojawia mi się taki komunikat automatyczne generowanie tekstów z synonimami! ABORT: PHP cpu time limit exceeded at [/do/modules/generator.php:239], at [/do/page.php:238] Z czego to wynika ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Proces po prostu nie jest "uciągany" przez hosting. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A mi zdechło dodawanie DL stoi jak zaklęty. Wcześniej pojawił się komunikat Przykro mi, wygląda na to, że nie posiadasz licencji. No, chyba że klikniesz teraz w ten link i skrypt się odblokuje Crony są ustawione,hosting linux,pliki podmieniłem i nic Wydaje mi się że stało się to po aktualizacji Bazy. help Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 zobacz jaki masz komunikat jak odpalisz /cron.php Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisxx Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 2 pytania: 1. Jakie wartości sugerujecie dawać dla Pingowania? (jestem zielony w tym temacie 2. Przy standardowej bazie katalogów i 20 wpisach na każdy rodzaj katalogu, ile projektów w ciągu doby jest w stanie przemielić skrypt dodawania? Czytelnia internetowa Sukienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Będzie poprawka monitora, ale takiego błędu nie kojarzę. Żeby to wyeliminować musiałbym zobaczyć co to na żywo. Pisałem Ci o tym już wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adach44 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Chciałbym się dowiedzieć jak się podlinkowuje wpisy w donlinkage bo nie jestem początkujący i niewiem jak to zrobić i czy można podlinkowywać przez generator rss i w jaki sposób proszę o pomoc okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 warol - może przykręcili Ci crona na linuxie? Tak jak pisze jehowy - zobacz czy cron.php wywala jakiś błąd. chrisxx - jest wiele szkół na pingowanie Ja tam daję z 10 pingów, odstęp 1-2 godziny. Ciężko określić ile projektów uciągnie przy 20 na dobę. Tak na oko 150. adach44 - w aktualnej wersji automatycznie można podlinkować tylko preclami, po aktualzacji dojdą jeszcze komentarze wordpress. W treści artykułu wpisujesz <a href=%link1%>anchor</a> , a z rozwijanej listy pod polem artykułyu wybierasz co chcesz aby było linkowane. Linków możesz wstawić więcej: <a href=%link2%>anchor</a> do <a href=%link8%>anchor</a> . Link będzie zawsze tworzony do losowo wybranego ze wskazanej listy. Listą może być raport, a może być zdefiniowana przez Ciebie lista w moduły>linki. Jak korzystać z generatora rss? Po pierwsze musisz mieć jakieś domeny bądź subdomeny, na które możesz wrzucić wygenerowane kanały rss. Korzystasz z modułu, wrzucasz wygenerowane pliki i linkujesz do nich (na przykład z precli). bobek358 - zaraz napiszę na pw Przygotowywane jest też dodawanie do qlweba - jeszcze "kilka" katalogów jest. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 warol - może przykręcili Ci crona na linuxie? Tak jak pisze jehowy - zobacz czy cron.php wywala jakiś błąd. Jeśli wpiszę .....linuxpl.info/mk/cron.php to wyskakuje biały ekran Pozmieniali crony dziady już działa Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Przygotowywane jest też dodawanie do qlweba - jeszcze "kilka" katalogów jest. tego mi brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 I poprawiona jest skutecznośc dodawania do webmini MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A jak z PKSI? dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Wszystko w swoim czasie. PKSI ciągle jest przerabiany. Teraz skupiam się na poprawianiu skuteczności, więc pewnie do miesiąca będzie lepiej. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adach44 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dzięki wielkie za odpowiedz Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie podlinkowania Przykładowo robie nowy projekt bez adresu strony tylko o jakimś tam artykule do wordpresa i tam jest funkcja podlinkowanie raportów i co ja muszę zrobić żeby ten raport podlinkować co wstawić? <a href=%link1%>anchor</a> takie coś wstawie i wybiorę raport który mam podlinkowywać i wystarczy czy jeszcze inaczej to się robi? okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wystarczy. Możesz ewentualnie dołożyć kolejny/kolejne linki <a href=%link2%>anchor</a> itd. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.