Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

A na kiedy mniejwięcej spodziewana jest aktualizacja?:)

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie podaję terminów, już tuż tuż :) Wszystko jest jeszcze do przetestowania + kilka drobych rzeczy do dopisania.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Jak ktoś trzyma Donlinka na hekko i miał przenoszone konto niedawno (w moim przypadku z s7 na s19) to niech sobie sprawdzi kodowanie polskich znaków w bazie.

Mi się wszystko pochrzaniło, wszędzie krzaki zamiast polskich znaków.

Dodatkowo wyparowali użytkownicy baz danych, gdzie było podkreślenie w nazwie (poza tym pierwszym podkreśleniem, narzucanym systemowo, czyli np. user100_twoja_nazwa).

Oczyszczenie bazy publicznej ze zbanowanych zrobię przy aktualizacji dodawarki. Automatyczne sprawdzanie zaindeksowania baz publicznych mam w planach.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Opcji jest kilka, proszę o kontakt na mail, zaraz poradzimy :)

Jak ktoś trzyma Donlinka na hekko i miał przenoszone konto niedawno (w moim przypadku z s7 na s19) to niech sobie sprawdzi kodowanie polskich znaków w bazie.

Mi się wszystko pochrzaniło, wszędzie krzaki zamiast polskich znaków.

Dodatkowo wyparowali użytkownicy baz danych, gdzie było podkreślenie w nazwie (poza tym pierwszym podkreśleniem, narzucanym systemowo, czyli np. user100_twoja_nazwa).

Mi też przy przeniesieniu bazy z polskich znaków zrobiły się krzaczki.

Nie pomogło ctrl+c ctrl+v pomiędzy phpMyAdmin.

Niestety trzeba przenieść wszystkie ustawienia projektów ze starej bazy bezpośrednio w skrypcie.

Swoją drogą gdzie macie powłączane proxy ? Ja tylko przy pingowaniu i komentowaniu wp.

Monitoring pozycji mam cron ustawiony na 15 min, wtedy google nie blokuje ip.

A mi cały czas świeci, że jest update bazy. Dokonuje go i nic dalej się świeci. Druga sprawa jest taka, że w monitorze pozycji można wprowadzić dwie takie same frazy do sprawdzenia może da się to zablokować ? Aby nie robić duplikatów.

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

Spokojnie :D Update jest już przerobiony - będzie przy aktualizacji DonLinkage. W tym tygodniu już będzie update.

W monitorze można wprowadzać duplikaty, mogę dopisać funkcję sprawdzania czy już taka fraza jest zdefiniowana.

A mi od jakiegoś tygodnia nie zbiera żadnych katalogów - czasami wskoczy jaki WP ale to wszystko.

CRON działa ok bo dodawanie i sprawdzenie pozycji działa.

PS w update będzie poprawka do monitora aby nie zatrzymywał sprawdzania przy którymś wpisie tylko szedł do końca?

Będzie poprawka monitora, ale takiego błędu nie kojarzę. Żeby to wyeliminować musiałbym zobaczyć co to na żywo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności