Matif Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam. Mam 7 nieużywanych domen. Na niektóre prawdopodobnie są wejścia jeszcze. Na niektóre sądzę że nie ma... Czy jest sens dodawanie ich do "AdSense dla wyszukiwania" ? Można dodać 7? Czy tylko 1? I jak to dokładniej działa...? Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Chyba AdSense dla domen? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matif Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Chyba AdSense dla domen? Hah sory, właśnie chodzi mi o adsense dla domen. Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dopóki nie dodasz to się nie dowiesz. Osobiście najlepiej korzysta mi się z bodis.com. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matif Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dopóki nie dodasz to się nie dowiesz. Osobiście najlepiej korzysta mi się z bodis.com. Ile na tym zarabiasz? Na jakiejś najgorszej domenie? Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dopóki nie dodasz to się nie dowiesz. Osobiście najlepiej korzysta mi się z bodis.com. Ile na tym zarabiasz? Na jakiejś najgorszej domenie? Zarobki uzależnione są od ruchu i klików. Nie czarujmy się domeny bez ruchu i klików nie zarobią na siebie. Za bodis przemawiają limity wypłat. Np. w nemedrive jest to 20$( w przypadku PP) w bodis wypłacili mi kiedyś 1.8$. U mnie najgorsza domena zarabia 0$ a najlepsza niecałe 40$ na miesiąc - nie jest to żadnym wyznacznikiem jak może być u Ciebie. Wszystko zależy od ruchu jaki mogą wygenerować Twoje. Nic poza czasem Ciebie to nie kosztuje więc spróbować warto. W namedrive natomiast możesz dostawać $ za wyświetlenia. Nie są to duże stawki ale przy domenie posiadającej ok 200 wyświetleń na dzień i 0 klików mam niecałe 3$ miesięcznie. Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.