kazek76 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeżeli chcesz TV do tego co mówisz, to omijaj łukiem ledy i lcd, zainteresuj się dobrą plazmą. Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefoPolska Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 za 4k to już można ładne cudeńko kupić, ja w zeszłym roku kupiłem LG le450?? Podświetlanie Led/42 cale Ale jestem z niego bardzo bardzo zadowolony, dałem za niego 3500, teraz kosztuje 2500... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja ostatnio kupiłem Philipsa - Full Led - sprawuje się świetnie, żadnych zastrzeżeń. Modelu Ci dokładnego nie podam, bo kupowałem dosyć dawno - pod koniec zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Popatrz na TV Sony Bravia - naprawdę warto. I gadanie, że LCD to porażka w porównaniu z plazmą było prawdziwe ale kilka lat temu, teraz LCD dogonił pod względem czerni/kolorów matryce plazmowe, a poza tym, względem plazmy, ma same zalety. Lepiej kupić dobry LCD niż tanią plazmę. Przypominam również, że LEDy to nadal telewizory LCD - tylko zamiast lamp CCFL mamy diody, albo FULL LED (diody na całej powierzchni), albo np. tylko na krawędziach - jak w większości samsungów. Kupisz porządny telewizor LCD (polecam Sony) i będziesz miał wspaniałą biel, idealną czerń (przy LED - przy CCFL może być odrobinę gorzej), oszczędność i fajny (cieniutki) design Oczywiście najlepiej jest po prostu obejrzeć na żywo telewizor podczas pracy - chociaż w marketach z tym różnie, duży wpływ na wygląd obrazu będzie miała jakość materiału źródłowego. ps. dodatkowo w ostatnich braviach wprowadzono dostęp do internetu bezpośrednio z poziomu TV - youtube, ipla + inne, wkrótce (a może już jest, nie jestem na bieżąco) będzie również normalna przeglądarka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex44 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja też polecam Samsunga ze względu na InternetTV. Mam od kilku miesięcy SAMSUNG UE40C6500. Warto od razu dokupić do niego kartę bezprzewodową WIS09ABGN. Rzucanie palenia - czyli pewien test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Jeżeli chcesz TV do tego co mówisz, to omijaj łukiem ledy i lcd, zainteresuj się dobrą plazmą. Zgadzam sie. Dobry plazmowy LG albo Samsung 42" full hd z internet@tv, usb itd mozna miec za mniej niz 3000 zl.. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.