Skocz do zawartości

MASOWY ban

sagittariuspl

Rekomendowane odpowiedzi

@zgred jakie były to precle? własne teksty? innych teksty? moderowane? autoprecle? modyfikowane skórki? jakie linki wychodzące? precle z koła linków czy piramidy linków? blastowane? katalogowane? ip? seohostingi?

ps.

dużo "?" :)

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@zgred - jak szybko te precle oberwały banana ? świeżynki czy starsze domeny ?

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

no na wszystko ni odpowiem:

- precle własne - raczej zadbane ale to w mojej opinii - wisiało tam zaledwie po 10 artów, kazdy po ok 3kilo znaków, 1-2 linki wychodzące, niebalstowane, niescrapeboxowane, podlinkowane lekko w celu indeksacji (niektore były na 50-100 pozycji na kluczowe frazy klientów)

- domeny przechwytki, rozne, różny wiek, zadnych nowych

- różne templatki

@Max: pewnie mieli :) ja mam kilka wątkow ale jak napisałem bede dalej testował ;0)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

mnie natomiast interesuje inny aspekt, czy byly to precle typu:

precel_1/podstrona_1 -> linko do strony A

precel_1/podstrona_2 -> linko do strony B

precel_1/podstrona_3 -> linko do strony C

precel_2/podstrona_1 -> linko do strony A

precel_2/podstrona_2 -> linko do strony B

precel_2/podstrona_3 -> linko do strony C

?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

różnie - starałem się to meiszac aby nie było regularnie, jak rowniez rożne adresy URL, częśc prcli nie miala przyjaznych URLi etc...

edit: nie było linkowania na długi ogon

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

nie. znalazłem 6 części wspólnych - teraz je wyeliminuje i bede testował dalej.

nie. całkowicie zły trop. gdyby tak było poleciałoby znacznie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności