banalny Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 w ramach przyjaźni Polsko-Rosyjskiej: https://legionisci.com/news/44300_Glowna_gr...eren_Rosji.html edit: dobra wiadomość jest taka że wpuścili piłkarzy Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ruska dzicz, ja bym postawił na granicy wieżyczki i zasieki i nikogo nie wpuszczał z tamtego kierunku Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ruska dzicz, ja bym postawił na granicy wieżyczki i zasieki i nikogo nie wpuszczał z tamtego kierunku A to czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 dlaczego dzicz czy dlaczego ustawiać wieżyczki co to znaczy ze nie wpuszczają? mają wymagane dokumenty, mają Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dlaczego dzicz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 bo cywilizowane kraje się tak nie zachowują Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zostawić Maaskanta w spokoju, zainwestować ZIMĄ w 2-3 nowych ludzi i zdobyć Mistrza. Myślę, że wtedy LM będzie bardziej osiągalna, aniżeli w tym roku. Przecież tych 2 gości z Holandii, trener i dyrektor to nieudacznicy. Jeden transfer im wyszedł, a mistrzostwo zdobyli tylko i wyłącznie dlatego, że konkurencja była taka nieudolna (najmniejsza liczba pktów w historii bodaj). W LE przekonają się o jakości tej drużyny, a dzięki grze w LE nie maja co liczyć na więcej niz 5-6 miejsce (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo911 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @kob22 Przynajmniej jeden transfer. Chociaż poza Meliksonem, ściągnięcie Kew Jaliens'a też jest sukcesem. Przecież to reprezentant (były) Oranje. O Lameyu nie wspominam, bo raczej jest totalnie nieprzygotowany do grania na wysokich obrotach, może na wiosnę się ogarnie. Z drugiej strony nie oczekiwałbym cudów transferowych, przy takich skromnych budżetach. Pozycjonowanie stron Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jeszcze jeden! I nic nie stracić (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 karne mogą być Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Hej Legio, tylko zwycięstwo! (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo911 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Brawo Legia. Może teraz Śląsk coś powalczy Pozycjonowanie stron Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jazda z ... :> (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 dobrze tak ruskim patafianom, to zemsta za niewpuszczenie kibiców Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Noooooooo i 2 drużynka w pucharkach. Treaz czekamy na Śląąąąąąąąsk! - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.