Rzezniczek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak w temacie. Postanowiłem przeprowadzić test na Facebooku. Założyłem profil kobiecy z ekstra zdjęciem sexi laski. Będę testował jak wzrasta ilość fanów na Fejsie dla sztucznego profilu sexi laski. Po dwóch dniach od zarejestrowania na Fejsie mam już 64 Fanów i 30 propozycji randek. Testuję dalej i będę zdawał relację na bieżąco. Jeden facet cały czas mnie podrywa. Ignorowałem jego zaczepki randkowe, aż w końcu odpisał: "Profil fikcyjny, czy masz tak mało znajomych?". Odpisałem, że dopiero badam teren. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Sam się ukarzę.del cytat Ah ty niedobry. Ostatnio rozwalił mnie konkurs pierwsze X fanów dostaje bluzę i co...? 100 000 fanów w przeciągu tygodnia(?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 X=? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 X = 300 tys. https://vbeta.pl/2011/07/25/bluzy-facebooka...dalo-sie-nabrac Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3mperorr Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A na koniec konkursu mają w regulaminie, że wyślą zdjęcia bluz Też ciekawy sposób na wykorzystanie głupoty ludzkiej. Blog Erotyczny Blog Lifestyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliusz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Daj do wglądu ten profil, może też się umówię Strony internetowe Gorzów Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie. Darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Rzezniczek - złamałeś temu facetwi serce... ehhhh ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ale romance Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Cały czas mnie zaczepia. Na razie to początek. Zobaczymy jak szybko się to będzie rozkręcało. W każdym razie z 80% facetów zaczepia i się chce umawiać. Jak już będzie sporo fanów to można przetestować zaczepki w stylu: "Hej chłopaki. Weźcie mi zagłosujcie na to, bo siedzę już długo na tym i tracę już głowę." Do wglądu nie dam, bo Facebook mnie znowu zbanuje. Już dwa bany od Fejsa dostałem i dwa od Wiki. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukat76 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ciekawe na ile pomocni będą dawaj im jakiś zadania do zrobienia może np: - przycinanie zdjęć - napisanie jakiegoś tekstu itp Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 https://www.pozycjonowanie.pl/topic/6496-e-whoring-po-polsku/ musialbys pogrzebac wiecej na zachodnich stronach temat jest szeroko opisywany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliusz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Powiedz jeszcze czy wyszukujesz "znajomych", czy trafiają do ciebie sami? Strony internetowe Gorzów Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie. Darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Znajomi się sami trafiają losowo. Ale jeszcze żaden znajomy mnie nie podrywał. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 teraz wiem dlaczego niektórzy puszczenie bąka nazywają huraganem ellie ... (dla mniej intel i giętnych "piję" do szumnego nazewnictwa "test" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliusz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 W wolnej chwili w pracy przeprowadziłem również taki "test". Efekt bardziej niż zadowalający z ta tylko różnicą, że wybrałem dziewczynę ładną, ale nie super rakietę, żeby było bardziej naturalnie Następna będzie mega rakieta, zobaczymy efekty. Na razie bazuje na jednej uczelni. Może jakichś Case-Study z tego opracuję Strony internetowe Gorzów Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie. Darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.