bardyt Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A no ile to razy było, że jak się temat założyło, to potem błyskawicznie kasa na koncie się znajdowała Anyway: "Następną sprawą jest to że w spisach w takich automatach bardzo dużo katalogów które są zbanowane przez Google umieszczenie linku do Twojej strony w takim katalogu może spowodować usunięciem strony z indexu Google lub wpadnięciem w filtr." Naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrus2 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Proponuje takich ludzi od razu usuwać z forum, żeby nikt inny nie musiał zakładać takich samych tematów. Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW... Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku... A także Antyplagiat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 ja wciąż czekam, pan sprawdza historie operacji gdyz twierdzi ze przelał pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrus2 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To niech wyśle potwierdzenie w pdf'ie. Przecież w każdym banku można takie wygenerować. Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW... Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku... A także Antyplagiat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To niech wyśle potwierdzenie w pdf'ie. Przecież w każdym banku można takie wygenerować. W Photoshopie też można wygenerować Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Sam kiedyś natrafiłem na gościa, co podrobił potwierdzenie wpłaty kasy na konto. Na moje szczęście zrobił to tak nie udolnie, że od razu rzucało się w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Za takie podrobienie to chyba można nieźle beknąć jak sprawa w sądzie wyląduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A myślisz, że co zrobiłem? to była dość wysoka kwota. Umowę miałem, bo na wyższe kwoty lepiej jest mieć podpisaną. Niestety są ludzie, którzy pomimo tego, iż wiedzą że coś jest nie tak z ich winy, to unoszą się honorem i zganiają na innych. Zamiast się przyznać, gdzie konsekwencje byłyby dużo mniej bolesne. Kiedyś przymykałem oko na takie numer i olewałem, a teraz powiem tak "Skończyło się, pi********* kotka, przy pomocy młotka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anabilis90 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Otrzymałam właśnie przelew od miiko.pl, tak więc wycofuję oskarżenia pod ich adresem. Linki z katalogów firm, katalogów seo, serwisów ogłoszeniowych i profili. Kontakt: anabilis90@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A ja nadal nie otrzymałem odpowiedzi w sprawie katalogowania więc zdania nie zmieniam i nie polecam iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Spoko, nieźle się "zareklamowali" Jednak system oceny użytkowników by się przydał... Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.