Skocz do zawartości

Nieoryginalny.pl

Helid

Rekomendowane odpowiedzi

Zoptymalizuj kod lub zmień hosting - strona ładowała się 42 sek :/ (łącze mam bardzo solidne)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Podrabiane : Telefony, bluzy, perfumy, płyty CD/DVD/BD-Rki też widziałem ładnie podrobione ale nie na allegro, kosmetyki a może będzie szybciej czego teraz nie podrabiają ? :)

EDIT :

A może byś dał opcję aby inni podsuwali pomysły / opisy ?

@mcmagik, u mnie strona się ładowała w ok 6-7 sek (10 MB/s), więc chyba coś u Ciebie było nie tak albo serwer na którym jest strona by bardziej obciążony.

Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%.

Coś dzisiaj vipower ma awarie, przyznam ze uciążliwą. Od jakiś 4h tak jest.

Perfumy trudno opisać, najłatwiej poznać po użyciu. Jutro dojdzie wpis o sluchawkach pewnej znanej firmy.

Moze z dedykacja dla Pio o podrabianych precelach? :)

Jak rozpoznać podrobioną nokię N95

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1266137.html

oraz nieco więcej

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1046736.html

Tutaj masz o torebce jakiejś tam firmy

https://www.youtube.com/watch?v=XvnQgV2BZcc

Można by jeszcze wymieniać ale to nie miejsce na to. Pomyśl o jakimś kontakcie do zgłoszeń od użytkowników sieci a w zamian coś wymyśl, system punktów czy jak to tam widzisz aby zmotywować ludzi do "działania". Osobiście jakoś nie widzę aby ktoś od siebie specjalnie dawał linki do takich porad a serwis trzeba rozbudować aby się rozbujał bo temat spotykany w sieci ale nikt do kupy tego nie kwapi się złożyć, masz okazję być pierwszym :blink:

@fanta001 - poszło na pw

W planach mam stworzenie bazy rzetelnych sprzedawców, być moze z interaktywna mapa, bowiem nie tylko w sieci sprzedaje sie podróbki.

Artykułów ukazujących jak rozpoznać imitacje w internecie jest sporo, z tym ze w większości są porozrzucane po rożnych blogach.

Co do kwesti punktów za zgłoszone propozycje to jak to rozwiązać w wordpressie? Na myśl przychodzi mi coś w stylu propozycji na stronie matura to bzdura. Sferę społecznosciowa moze lepiej oprzeć w przyszłości o forum (działy fake or real itd).

Co do kwesti punktów za zgłoszone propozycje to jak to rozwiązać w wordpressie?

Może nie do końca punktów tak dosłownie :blink: Na początek proponuję jakiś banerek z informacją "Znalazłeś nieoryginalny produkt ? Kupiłeś bubel ? Zgłoś to do nas ! (i tu przyda się formularz kontaktowy, np. link w stopce) i od tego zacząć. A z czasem pomyśleć o jakiejś stronce / module (czy jak to się tam wzie w WP) z najaktywniejszymi userami i już. Strona z tego co widzę jest non-profit to trudno aby jeszcze płacić za linki innym. Na chwilę obecną spokojnie rozbuduj sobie "baze" a o nagradzaniu pomyśl później. Opcjonalnie zastanów się nad ww. banerkiem lub coś w podobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności