SeoGwiazdor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mam kilka domen info/com/net/org które chcę transferować do dropped, jedną już przetransferowałem ale w WHOIS są wszystkie moje dane. Czy można to u nich jakoś ukryć albo zmienić w whois dane na kogoś innego? Oficjalnie odpisano mi, że nie można tych danych ukryć tak jak to było w ovh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 założ sobie podkonto na dane prywatne. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoGwiazdor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ale ja mam konto na dane prywatne, czyli mam założyć drugie - chyba się nie da, skoro moje dane będą takie same a jeśli inne - to przelewy dojdą jeśli będę robić z mojego konta czyli konta innej osoby niż konto w dropped? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ukryć nie ukryjesz, bo już pisałem w sprawie domen globalnych i nawet za dopłatą nie przewidują takiej opcji, a szkoda. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoGwiazdor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Więc muszę przetransferować domeny na drugie konto z fikcyjnymi danymi? Czy nie będzie problemów z płatnościami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nzb Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Niestety w Dropped nie ukrywają danych przy domenach globalnych. W GoDaddy jest taka możliwość jak w kilku różnych firmach. Ciekawa oferta na usenet w UseNeXT . Z kolej usenet unlimited tylko w Newshosting . W serwisach anglojęzycznych o sieci Usenet można znaleźć ciekawe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 A w przypadku domen eu dropped daje możliwość ukrycia danych? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nzb Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Obawiam się, że nie. W Dropped nie spotkałem się z taką usługą mimo posiadania kilku takich domen swego czasu. Ciekawa oferta na usenet w UseNeXT . Z kolej usenet unlimited tylko w Newshosting . W serwisach anglojęzycznych o sieci Usenet można znaleźć ciekawe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 A w przypadku domen eu dropped daje możliwość ukrycia danych? ale przy domenach eu eurid nie pokazuje Twoich prywatnych danych poza email. Są też dns i dane rejestratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dlatego domeny globalne rejestruję u zagranicznych rejestratorów, np. NameCheap za nie wielką opłatą oferują usługę "Whois Guard" Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franklin_ Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 W az.pl jest opcja ukryj dane whois nawet w domenach globalnych. Franklin.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.