mianle Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 widzę że jest nowa wersja ale zalecane jest instalowanie/aktualizacja ręczna ze względu na php 5.3 i teraz moje pytanie... mam OmniaDD na hekko ( bardzo dobrze chodzi) - z tego co wiem już tam od dawna jest php5.3 czy w takim razie mogę zrobić to automatycznie przez Omniadd ? aha... do @hekko w jaki sposób mogę zgłosić zadanie dla admin hekko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 mianle, zadajesz dziesiątki pytań na jakie juz masz odpowiedzi agape post 6.12.11 - 11:38 Zmienił się adres aktualizacji więc ten jeden raz należy zaktualizować OmniADD ręcznie według instrukcji (tak jak zawsze). Nie zaśmiecaj wątki a najpierw użyj wyszukiwarki, przeczytaj posta wyżej, lub zaloguj się na forum suportu aha... do @hekko w jaki sposób mogę zgłosić zadanie dla admin hekko ? heko co niema PW??? czy kontaktu na swojej stronie? Właśnie dzięki takim jak ty na PIO w watkach technicznych softów jest totalny bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 MaxPan ostatnio wszystkich opierdziela - masz u mnie + na moderatora topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie, dziękuje , te co są na PIO to chyba dobrze się sprawują, ja bylem by zbędny Ale ostatnio wysyp ludzi co w tematach softów zadają pytania na jakie odpowiedz jest na tej samej stronie W twoich tematach tez, właśnie chciałem don mini ściągnąć, to szukałem gdzie jest link i poczytałem trocha Okropnie wydłuża to czas,a co gorzej ludzi co kupili soft muszą czytać jak administratorowi od hekko zgłosić coś i tak dalej. W tematach katalogów non-stop " wpis poszedł dzieks" , lub " ładny katalog, dodałem wpis pozdrawiam " moje posty zgłosiłem do kosza z tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 @MaxPan ja też zauważyłem że co bym nie napisał zawsze dajesz negatywną ripostę a cz dyskusja która powstało po twojej wypowiedzi to nie są śmieci ? @MaxPan to napisz mi dokładnie jak szukać w wyszukiwarce serio , bo ona strasznie nie dokładna jest... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 - Wywal starą instalację - wgraj nowe pliki dla php 5.3 w to samo miejsce - uruchom index_install.php, dane do bazy podaj te, które miałeś - zainstaluj i gotowe To cała filozofia instalacji omniadd dla nowego php. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Soprano, zapomniałeś o najważniejszym - zmiana wersji PHP przed uruchomieniem instalacji. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Fakt, @hekko, zapomniałem o tym. We wcześniejszych postach zwróciłem na to uwagę i teraz zupełnie wyleciało mi z głowy. PS Warto zrobić update ponieważ dochodzą nowe katalogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 hej, czy przy zakupie OmniADD można liczyć na FV? Jeżeli tak to 500zł to jest cena netto czy brutto? Pozdrawiam, Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Z tego co wiem nie ma fv topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja dostałem, ale trzeba się upomnieć. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Neox dostałeś FV?, bo ja rachunek z UK i z tego co czytam ten wątek to taki dokument dostaja wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metju Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 będzie jakaś aktualizacja katalogów WP? bo widzę połowa wygasła i skuteczność dla jednego projektu to ok, 35% wszystkie praktycznie w logu na czerwono adresy nie działają i nie jest to wina tekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Odnośnie tego. Problemem był OA (ostatnia aktualizacja przed przejściem na 5.3). Po aktualizacji do 5.3 wszystko wrociło do normy, obciążenie CPU z 16-40% spadło do 0.88%. A i musze powiedzieć, że teraz znacznie szybciej to wszystko smiga od strony "zwykłego biegania" po OA. Kolejny raz muszę niesttety napisać: Zer Gut Arbajt Panowie;) Edit: chodziło o wersję OA 5.3 a nie 5.13 oczywiście - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dlaczego w donmini dodaje w jednym wpisie 2x ten sam wpis ? przykład: Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie www. Gdzie...[tutaj dalej wpis leci, koniec wpisu]. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie www. Gdzie... Tak to u mnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.