Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Postuje ze współdzielonych (wcześniej założonych) kont.

nie zakłada użytkowników ? To na co komu taka popelina na 'współdzielonych' spamach jechać ?

a już zacząłem harvestować buddypresy....

Chyba niepotrzebnie poświęciłem te 15 minut na stawianie omniadda - jednak do kosza na dobre z tym ROZWIJANYM 'narzędziem'...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Do końca tyg będzie większa aktualizacja OA o nowe funkcje wspomniane wcześniej + poprawki do dodawania

@Mario1973 - OA jest przeznaczony na PL rynek a BuddyPress to zagraniczny rynek wiec nie zakłada tam kont i do tego jest OS (nie raz i nie dwa było pisane że OA i OS są przeznaczone na zupełnie inne rynki) - funkcja zakładania kont na BP nie zostanie raczej wprowadzona do OA

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam Panowie ;), wiem że nie bardzo tutaj o tym ale wsparcie nie za bardzo pomaga. Mam omniadda postawionego na netmark.pl, gdzie niedawno przeszli w końcu na php 5.3. Jako że aktualizacja automatyczna jak zwykle nie działa, przegrałem sobie paczkę (bez napisywania licencja.zl i settings.php) w trybie binarnym, żeby sobie w końcu program zaktualizować. Moja wersja to jeszcze 5.2.7+ czy jakoś tak (bo teraz już nie podejrzę :/) a wrzucałem najnowszą paczkę 5.8+ i oczywiście wyszedł zonk czyli komunikat:

"Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 65540, whereas the Optimizer expects 2 in /home/katalogv/public_html/tumójadresbył.nstrefa.pl/index_z.php on line 0".

Czy jakąs poczciwa dusza wspomoże na priv ewentualnie na jatsu.adm1[małpka]gmail.com?

Z góry serdecznie dziekuję - mogę się zrewanżować za pomoc listami adresowymi jakie posiadam: spisy katalogów, wiki itp :)

Zgadza się - akurat na netmarku (może to się komuś przyda) należy wpisać w htaccess:

FCGIWrapper /usr/local/cpanel/cgi-sys/php-5.3 .php

Lecz z kolei wyniknął następny problem i kolejny komunikat:

Fatal error: Call to undefined function zend_loader_enabled() in /home/katalogv/public_html/mójadres.nstrefa.pl/index.php on line 4

Zobaczymy co support na to :D ...

Wyszła nowa wersja OmniADD v6.0+ Zmiany:

* Dodano OmniCCL

* Dodano OmniScraper

* Dodano nowy skrypt - Wiki

* OmniChecker - dodana obsługa baz prywatnych EasyDir

* Dodano dodatkowe listy do pobrania

* Poprawione DonMini

Paczka dostępna na auto aktualizacji oraz w tym temacie

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności