kADECIK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dostałem ;-) Wielkie dzięki ! Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Synonimy z psami związane dają do myślenia https://img34.imageshack.us/img34/1533/beztytuuqvw.png Ogólnie śmiga ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Działa fajnie szybko tylko mógłby wielką literę tekstu wstawiać w synonimach Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Właśnie jestem trakcie testów, program spisuje się znakomicie, a ten błąd chyba występował u mnie w systemie, na innym kompie działa i jest ok. Myślę ze w połączeniu z nowym Seobohaterem będzie bardzo dobry tandem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Bardzo fajne i szybkie narzędzie. Dzięki. Nie mogę się doczekać nowego SeoBohatera. Rozumiem, że dzięki "wyjęciu" tej wtyczki na zewnątrz ulżysz głównemu programowi i nie będzie mi się tak wieszał na starych kompach? Bo mieszarka działa rewelacyjnie szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 To było jednym z głównych celów, bo bazy synonimów i ortograficzna niepotrzebnie zabierały zasoby gdy nie były potrzebne, czyli w trakcie katalogowania. W nowym SB4 wyeliminowałem też problem zawieszania się na katalogach, bo każda strona będzie otwierana w osobnym wątku, a jak niektórzy wiedzą, wątki da się ubijać bez niszczenia procesu głównego programu. Tak więc, gdy pojawi się jakiś wredny katalog, nie narobi on już problemu. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 a mi cały czas generują się małe litery kiedy wyraz ma dużą. ja coś skrewiłem czy to nie miało być poprawione jednak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ale nie zamienia przy automatycznym generowaniu? Bo przy dodawaniu w trakcie pisania zamienia, tak? To będzie dołożone, ale wypuszczę może razem z główną wersją... pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Po kliknięciu Przycisku "Sprawdź" cały tekst jest podkreślany czerwoną linią, a błędy ort przerywaną. Ja bym sugerował aby tylko błędy ortograficzne były podkreślane a poprawny tekst bez podkreślenia był. Byłoby czytelniej trochę. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 aby tylko błędy ortograficzne były podkreślane... Teoretycznie tak to właśnie powinno być. ;-) Hmmm, za każdym razem Ci się tak robi, czy np. tylko wtedy gdy pierwszy wyraz jest z błędem? W każdym bądź razie to będzie można poprawić. pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 za każdym razem Ci się tak robi Grześ, za każdym... a czasami chcę mieć wpis z błędem ortograficznym i sprawdzenie takiego tekstu staje się męką (używam wtedy konkurencyjnego softu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO-Admin Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A mógłbym prosić kawałek screena na maila? pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Grześ, być może był to jakiś bug, bo dzisiaj mi nie podkreśla całości. Jak się problem pojawi, od razu Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Ten problem u mnie się pojawia zawsze jak stworzę nowy projekt i go edytuje. Po wyłączeniu programu i ponownym otwarciu tego projektu, problem się już nie pojawia. edit: Podczas kopiowania(menu kontekstowe) wygenerowanych tekstów (tytuł, długi opis) pojawia się ciągle ten sam błąd. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbA Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Oglądam sobie właśnie demo, w bazie gotowych tekstów znajdują się teksty z powycinanymi polskimi znakami. Chciałbym zacząć korzystać z SB4, nie jestem jednak pewien, czy to bug czy nie? Wcześniej ze względu na problemy związane z brakiem kodowania UTF-8 musiałem odstawić SEObohatera. Rozumiem, że teraz będzie możliwość pracy z SB4 również z np. krzaczkami japońskimi? 美しい琥珀ジュエリー|琥珀アクセサリー専門オンラインジュエリーショップ。 - Co to jest? Język japoński dla początkujących? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.