warol Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tutaj link do artykułu Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie ten dział, proponuje przenieść do tutaj Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie 1 i nie ostatni został oszukany ale po co robić aferę o 60 euro gdyby to było 600 to ok ludziom z większymi stawkami blokują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 E normalne że blokują konta, poza tym ja bym się chyba pod asfalt schował ze wstydu gdybym robił aferę na całą Polskę o 60 e za Adsense od Google..... Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 E normalne że blokują konta, poza tym ja bym się chyba pod asfalt schował ze wstydu gdybym robił aferę na całą Polskę o 60 e za Adsense od Google..... Ale to chyba nie w Polsce? Bo jak się położysz pod asfaltem to będziesz wystawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Panie Sławomirze współczuje... będzie to w uwadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Powinien wystąpić o dożywotnią rentę od Google z tego powodu. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 NetBusters Group :D Poziom tej gazety jak i redaktorów którzy to opublikowali (chyba nie mieli na co papieru wykorzystać) pozostawię bez komentarza... A tak na marginesie? Słyszał ktoś kiedyś o sytuacji żeby zablokowali konto Adsense gdzie było ~ 1mlne do wypłaty? Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komi77 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To nie jest problem kwoty. To jest problem niemocy przebicia się czy uzyskania jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi. Nie chodzi tu tylko o google ale o każde większe przedsiębiorstwo np Allegro paypal etc. Nie wiem czy nadal ale przez PayPala były popularne wyłudzenia towaru. Zamawiałeś towar płaciłeś , towar przyszedł informowałeś PP że nie dotarł i masz kasę z powrotem. Sprzedający nic nie mógł zrobić nie przebił się przez biurokratyczną maszynę PP . To nie jest problem kwoty. To jest problem niemocy przebicia się czy uzyskania jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi. Nie chodzi tu tylko o google ale o każde większe przedsiębiorstwo np Allegro paypal etc. Nie wiem czy nadal ale przez PayPala były popularne wyłudzenia towaru. Zamawiałeś towar płaciłeś , towar przyszedł informowałeś PP że nie dotarł i masz kasę z powrotem. Sprzedający nic nie mógł zrobić nie przebił się przez biurokratyczną maszynę PP . https://forum.gazeta.pl/forum/w,26,10957014...paypal.html?v=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jeszcze nie tak dawno żeby utrzymać odpowiedź od allegro musiałem czekać miesiąc a odblokowanie konta trwało 7 miesięcy z błahego powodu, także coś jest w tym że nikt na nic nie odpisze i zwykłego właściciela stron mają gdzieś (mowa tu o google) Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co do PayPala - kiedyś zawiesili mi konto bo ktoś przysłał mi jakieś tam kilka centów (dosłownie) i potem zawiadomił administrację, że nie dostarczyłem mu towaru (oczywiście kłamstwo). Co zrobić by odblokować konto? Weryfikacja bankowa + skan dowodu. Phi. Aby nie było offtopy: Jest problem i niestety nie widzę zbytniego wyjścia z sytuacji. Google może robić sobie co chcę bo i tak wydawcy nie mają innej alternatywy. Reklama w sieci to głównie Wielki Wujek G. Możesz oczywiście kombinować z innymi sieciami itp., ale i tak najwygodniej jest z Google... (dopóty, dopóki nie zablokują Ci konta :> ) gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek91 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dlatego ja się powoli uniezależniam od google Dywersyfikacja to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dlatego ja się powoli uniezależniam od google Dywersyfikacja to podstawa. tylko jak to zrobic skoro 99,9% to wejścia z google Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Sławomir Gugałko (żeby nie było nie śmieję się z nazwiska tylko ze zbiegu okoliczności bo nazwisko brzmi jak ksywka pracownika Google) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No właśnie 15 czerwca moje konto adsense też zostało zablokowane. W rosyjskojęzycznym segmencie internetu od 15 czerwca sporo kont adsense zostało zablokowane. Jak wygląda sprawa w polskim internecie? Ponieważ jakoś nie widzę, żeby ktoś na forum pisał o zablokowaniu konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.