tosik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Przy dodawarce do SEOków nie musisz czekać na akceptację Mi się już skończyły katalogi bo nie ma kategorii ;/ Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 seoKaty z tego projektu masz tutaj: https://www.dodawarka.info/seokat.php - żeby Ci się wyświetliła lista musisz dodać kategorie niezależnie od innych projektów i wybrać akcję Do dodania Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nadal: -brak możliwości zgłaszania podkategorii do niewybranych katalogów (najwygodniej z jakieś 5 katów/ captch na stronę ) -może import listy katalogów / dodanie katalogu ? Brakuje opcji zgłaszani podkategorii i /lub kategorii tj. jedna lista rozwijana z głównymi w tym jedno pole: ZGŁOŚ GŁÓWNĄ a drugie to nazwa kategorii i jeśli wybierze się główną z listy to zgłasza jako podkategorię. Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak z uwag, to coś sesji mi poprawnie nie trzyma, gdzie nie kliknę, to przechodzi do strony logowania i tak w kółko, żeby wybrać np podstronę z edycją opisu, to muszę się naklikać nieźle od kilku do nawet kilkunastu razy i dopiero łapie... Dziwne jak dla mnie. (firefox 4.0.1) Poza tym dodawarka jak dla mnie lux! Jak przemagluje ważniejsze projekty do seoków, to pewno dokupię punktów Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gszesiek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Znaki diakrytyczne poprawione Dzięki odszkodowania Wrocław | kostka granitowa | Kyocera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Można dodawać do swojej listy? Tj. mam sobie listę seoków, importuje ją do dodawarki i dodaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @zielony_gremline... Korzystasz z jakiegoś proxy etc gdyż po zalogowaniu można jedynie korzystać z serwisu z tego IP z którego się zalogowałeś w innym wypadu wylogowuje @Xemix Prześlij mi ta listę na e-maila _____ Co mnie wkurza osobiście w mojej dodawarce to iż nie ma opcji automatycznej sprawdzania czy wpis jest i to będę musiał wprowadzić. Klikasz na "Sprawdź" na dole i sprawdza pokolei z listy które są i to tak na poniedziałek na pewno dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niestety nie miesza tytułów podczas dodawania do katalogu... multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Bez dolara nie działa {$tytuł1|tutuł2|tytuł3} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sorrow przy sprawdzaniu czy wpis jest uważaj bo nie wszystkie katy zwracają: /Przykro nam ale brak danych odpowiadających Twojemu zapytaniu \:\(/i Niektóre zwracają wynik jakby znalazło ale wszystko jest puste (id wpisu w adresie, opis, tytuł): albo przy niestandardowych skórkach maja inną budowę, dlatego dobrze też jest sprawdzić czy w docelowym adresie wpisu jest link do konkretnej storny I jeszcze przekierowania z www na bez i vice versa, przekierowują bez query stringa. I nadal byłbym za zgłaszaniem kategorii w dwóch listach rozwijanych: jedno: lista głównych kategorii + pole jako zgłoszenie głównej drugie: nazwa kategorii, zależnie od pierwszego albo główna albo podkategoria Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może ja mam jakąś inną dodawarkę, ale u mnie miesza bez $. Sprawdzałem z $ i też miesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niektóre zwracają wynik jakby znalazło ale wszystko jest puste (id wpisu w adresie, opis, tytuł): takie coś zwracają chyba niektóre katalogi, gdy wpis wisi jeszcze w moderacji, takie same wyniki wyrzuca narzędzie miona do sprawdzania wystepowania wpisu w SEOkatach Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 moskit niestety ale nie tylko gdy wisi w moderacji Zna ktoś sposób na to czy sprawdzić czy dana strona jest już dodana bez pobierania id kategorii i podkategorii i próby zgłoszenia? Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Na pio jest soft co sprawdza czy wpis istnieje. Jak istnieje w kat, to podaje dokładny adres do wpisu.. Poszukaj bo ja nie pamiętam gdzie to jest... multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Powiem w ten sposób. Jeżeli dotychczasowe półdodawarki przyspieszały dodawanie, to ta dodawarka jest mega przyspieszająca. Bardzo się ciesze sorrow, że stworzyłeś tą półdodawarkę. Wielki plus dla ciebie. Polecam i mam nadzieję, że od czasu do czasu przejrzysz bazę tych seokatów.! Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.