gerdi Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Czasem przydałoby się zrobić przelew w ciągu jednego dnia do innego banku, korzystacie z tego, szybko to działa ? Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 działa natychmiast ale z racji tego, że można na tym okrutnie oszukiwac nie krozystam (skorzystałem raz i mnei oszukano na 20 zł dawno temu). Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ale w przypadku przelewów do/od sprawdzonych osób, sprawdzi się ? Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jasne. Ja już wiele razy korzystałem, najczęściej do wpłat na swoje konto Paypal i nie było nigdy problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Oczywiście że się sprawdza i to nie tylko do osób, które znamy. Kilka razy korzystałem już z takiego systemu, żeby zapłacić za wykonane zlecenie. Kasa była po kilku minutach, raz się tylko zdarzyło, że doszła po bodajże 12:) Co prawda prowizje za przelewy nie są zbyt opłacalne, jak mamy do przelania groszowe sumy, ale na dłuższą metę można korzystać ze specjalnego systemu i wtedy płaci się mniej lub w ogóle. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A jak to się doskonale nadaje do zarabiania na kartach kredytowych<->lokatach iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A jak to się doskonale nadaje do zarabiania na kartach kredytowych<->lokatach Co masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Osobiście korzystałem kilka razy - fajna sprawa jak trzeba zrobić szybką wpłatę. Prowizje do przeżycia. Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pffshop.pl Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 A jak to się doskonale nadaje do zarabiania na kartach kredytowych<->lokatach Nie do końca... Nie obsługują kart (chyba). Grupa PFF - obsługa firm w ecommerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Korzystam z tego i bardzo sobie cenię szybko kasa dochodzi z różnych banków (są wyjątki) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 A jak to się doskonale nadaje do zarabiania na kartach kredytowych<->lokatach Nie do końca... Nie obsługują kart (chyba). O ile nic się nie zmieniło, to można zapłacić mTransferem z KK mBanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Warto a zwłaszcza jak ma się punkty, jedną wadą jest że np ING nie księguje przelewów nawet wewnętrznych w weekend i w nocy więc to nie przejdzie, nie wiem jak jest z innymi bankami. Ale sam system jest przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 A jak to się doskonale nadaje do zarabiania na kartach kredytowych<->lokatach Nie do końca... Nie obsługują kart (chyba). O ile nic się nie zmieniło, to można zapłacić mTransferem z KK mBanku. O właśnie - dobrze kombinujecie iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pffshop.pl Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 O choroba - teraz żałuję, że przepędziłem kiedyś wciskacza kart kredytowych mBanku. Przy następnej okazji już wiem co śpiewać Grupa PFF - obsługa firm w ecommerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 działa natychmiast ale z racji tego, że można na tym okrutnie oszukiwac nie krozystam (skorzystałem raz i mnei oszukano na 20 zł dawno temu). W jaki sposób Cię oszukano ?? Tani Dobry Hosting Smoko.pl - 2,5 Gb miejsca, 16 Gb transferu odnawialnego co miesiąc za jedyne 63 zł brutto rocznie. Domena pl za 18,45 / 1-szy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.