Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OK, 229zł/netto(281,67 do zapłaty), promocja do końca przyszłego tygodnia(do 13 kwietnia) za wersję podstawową SEOCAT'a. Dodatek pozostaje cenowo bez zmian.

Dodatek do sinoka niestety się opóźnił, bo wyszły wczoraj kolejne poprawki(w Sinooke), muszę więc dostosować ponownie SEOCAT'a pod nie, a że jutro/pojutrze nie będe dostępny byłby problem z supportem ;)

Aktualnie w dodatku zrobione jest i przetestowane: dodawanie do sNews wraz z pobieraniem do statystyk wpisów bezpośrednich, dodawanie do Sinooke płatnych wraz z pobieraniem wpisów bezpośrednich poprzez API Sinooke. NIE MA i na razie nie będzie dodawania do Sinooke darmowych - po prostu jest ich bardzo mało, dodatkowo mają inne zabezpieczenia niż recaptchę. Z czasem oczywiście może sie to zmienić. Aktualnie płatnych Sinooke jest ok. 1500 sztuk więc na nich się skupiam(pełna obsługa grup płatnych), bo i póki co wpisy są do nich bardzo tanie :P

Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt i smakowego jaja ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

MaxPan -> nie wiem czy jeszcze jest sens.

Chwilowo nie kataloguje, nie wiem ile jeszcze zostało darmowych z recaptchą ?

Może się ktoś wypowie to pomyślimy, aktualnie i tak siedzę nad nową wersją i dodatkiem tak więc mogę i to dorzucić - ale biorąc pod uwagę że xrumer potrzebuje obecnie więcej kluczy na złamanie recaptchy(zmiana recaptchy), naprawdę nie wiem czy takie rozwiązanie na dzień dzisiejszy ma sens, czy nie lepiej coś innego zrobić.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Tak, z mojej strony wszystko zrobione, ale jeden z "magnatów" Sinooke zgłosił błąd do producenta i jeszcze to poprawiają(poprawke mają mieć jeszcze dziś).

Jeśli dziś wyjdzie aktualizacja Sinooke - to również dziś wyjdzie dodatek z mojej strony(do SEOCAT'a).

Po prostu nie chcę dosyłać na "dzień dobry" 15 poprawek, dlatego tyle czekam.

Dodatek i przy okazji poprawka dla wszystkich - gotowe.

Poprawka - doszło grupowanie projektów(mam nadzieję że będzie OK) i przypisywanie własnych nazw(jeśli puste - standardowo adres url). Coś jeszcze robiłem ale chwilowo mam amnezje :D

Dodatek - przypomnę co jest aktualnie(za co płacicie):

Dodawanie do Sinooke opartych na MULTIKODZIE, pobieranie wpisów z api(testowali: Magnat Sinookowy Neon i Magnat Sinookowy Graf-Mar :D, tak więc większość błędów wyłapana i naprawiona.

Dodawanie do sNews, od razu pobieranie bezpośrednich wpisów do statystyk, możliwośc usuwania artykułów za pomocą części wyrażenia występującego w danym artykule.

W dodatku na pewno jakieś błędy jeszcze się pojawią, reaguję szybko tak więc w razie takich wpadek proszę o bezpośredni kontakt na bokWIADOMOCOseocat.com.pl

Cena dodatku: 100zł/netto(123zł brutto).

Zapomniałem dopisać ;) - poprawka powędruje jutro, dodatek można zamawiać już(poprzez formularz) ale wysyłki będą jutro po południu.

Hm... w jakim pliku zapisują się kategorie i podkategorie? Można go sobie zapisać i podmieniać np. po reinstalacji tak żeby mieć swoje? Powiem że kurcze z tymi od Straseusza, które otrzymałem po przesłaniu swoich zrobił mi się bajzel straszny i chcę sobie lepiej to pogrupować. Teraz się męczę bo jest kupa podobnych, robię po dwa, trzy przebiegi z kombinowaniem a i tak skuteczność dociąga mi na darmowych max. do 400 - jeszcze miesiąc temu miałem przy dobrych układach ponad 500 dodań na luzie... A teraz dużo mi wychodzi po pierwszym przebiegu "braków kategorii", co ciekawe podkategorii braki są znikome tak powiedzmy 90% braków w kategoriach i reszta w pod-. Z góry dzięki za odpowiedź :)

pozdrawiam - seogreen

seogreen -> nie zapisują się w żadnym pliku, lecz w bazie :)

Możesz przeciez usunac całkowicie moje, i zrobic sobie tylko swoje, albo - zostawic moje i uzupełnic je swoimi, albo zostawic swoje i uzupełnic moimi ;)

Natomiast błąd "brak kategorii" nie oznacza tylko i jedynie braku kategorii w katalogu, lecz także brak połączenia z katalogiem(w danej chwili może działać, za chwilę nie i odwrotnie), inna strona niż seokatalog(i nie znajdzie - bo to np. wordpres) itd.

Ogólnie, jeśli masz nawet jedną z kategorii w "szerokim standardzie" czyli np. biznes, ekonomia,pozycjononwanie, firmy - to na 99% znajdzie kategorie na moim domyślnym zestawie.

Przed chwilą każdy z posiadaczy SEOCAT'a otrzymał e-mail z ofertą promocyjną kodów do katalogów Sinooke, jeśli ktoś nie otrzyma e-maila(co sie ostatnio zdarzyło przy kilku osobach) proszę o inormacje na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności