Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli trzeba by w funkcji "dodaj bezpośrednio" dorzucić checkboxa "jeśli zaznaczony, a dany katalog istnieje - przypisz mu podaną tu grupę", coś takiego ?
Dokładnie o to chodzi.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam kolegów z PiO :),

czy Wam też ostatnio mocno spadała skuteczność dodawania? Jakieś dwa miesiące temu na dobrze odfiltrowanej bazie darmowych osiągałem średnio 450-530 dodań. Obecnie, mimo że dobrze "odnowiłem" swoją bazę, w której mam ok. 1100 wyselekcjonowanych adresów osiągam max 350-360 dodań po dwóch przebiegach bazy... Dodam, że w 3 ostatnich dodanych projektach były to strony "nierobione" wcześniej seokatalogami i miały PR3. Zauważyłem że dużo seoków blokuje obecnie wpisy stron o PR<4, ale też sporo wywala się właśnie na pageranku bo często wychodzą mi błędy, że min. PR wymagany to 1, a nie przechodzą strony ze znacznie większym... Napiszcie proszę jakie osiągi uzyskujecie obecnie?

Pozdrawiam miło

"seogreen"

seogreen -> rozmawiam z wieloma osobami, wiele z nich posiada seokatalogi, które w ciągu ostatniego tygodnia zmieniły statys z "darmowe" na "płatne".

To o czym piszesz - jest to albo celowe działanie, albo to o czym pisze max poniżej :)

Zasługa to publiker z opcją dodawania do darmowych - od razu informuję że nic mi do tego, dodawarke może przecież zrobić każdy. Ale pytasz czemu tak się stało więc odpisuję.

Dlatego, proponuję powoli przechodzić na seokatalogi płatne - po pierwsze jest pewność że wpisy zostaną(nikt nie zmieni za miesiąc domeny, ani nie usunie wpisów), do tego - mamy praktycznie pewność akceptacji każdego wpisu.

Fajne porównanie można znaleźć na stronie stronie Sławka: https://www.blog.gdaq.pl/2012/03/najwieksze...pozycjonowaniu/

Natomiast z innej beczki: otrzymałem kilka zapytań co z dodatkiem do Sinooke.

Musiałem przesunąć o ok. tydzień premiere z powodu malutkich problemów po stronie samego Sinooke.

Z tego co widzę już wszystko jest OK, dwie osoby testują już(aktywnie ;) dodawanie do Sinooke i wszystko gra, tak więc dla wszystkich chętnych dodatek będzie w sprzedaży pod koniec tygodnia.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Max - dzięki właśnie coś takiego podejrzewałem :), swoją drogą dziwię się że ludzie wykłądają kasę na skrypt, na unikalne skórki itd. a nie chce im się porządnie pokonfigurować...

Straseusz - też dzięki, dobry ten link do spisów płatnych seoków, cóż taka kolej losu "bazy publicznej" - szkoda tylko że tak szybko leci na buzię, ale ludzi nie nauczysz żeby porządnie robić opisy itp. Swego czasu nawet pisałem tu w temacie żeby program wymuszał te 5 opisów, ale przecież są i inne oprócz Twojego więc taka opcja i tak by nic nie dała. Cóż, trzeba będzie podnieść ceny na usługi bo na "darmówce" to już chyba tylko na długie ogony coś się osiągnie...

Pozdrawiam ;)

Przed chwilą wysłałem poprawkę w związku ze zmianą domeny decaptchera, jeśli ktoś nie dostał e-maila - proszę o info najlepiej na priv(przyszły jakies zwroty więc takie osoby na pewno są).

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Przed chwilą wysłałem poprawkę w związku ze zmianą domeny decaptchera, jeśli ktoś nie dostał e-maila - proszę o info najlepiej na priv(przyszły jakies zwroty więc takie osoby na pewno są).

A o co chodzi z tą zmianą domeny? deathbycaptcha.com przecież działa jak zwykle o_O ?

No właśnie przed chwilą zaczeli zmieniać na poważnie, tzn. części osób może działać na starych/części nie(mi np. przestało przed godziną, błąd połączenia z serwerem api).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności