Arkaszka Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ostatnio jedna z moich zapleczówek, 3 miesiące na tym bożym świecie trafiła na listę rumaka jednego z naszych kolegów, co blastom się nie kłania (większość wpisów to indeksacja wpisów). Tak z ciekawości przez dłuższy moment nie likwidowałem możliwości dodawania komentarzy do bloga, tak z ciekawości jak to działa, jak durne są komentarze, czego tam nie było, od mebli po mocneseowpolsce, po katalogi, jak ilość dziennych blastów osiągnęła 8 szt to skasowałem możliwość komentowania. Człowiek który nie zorientuje się ze ma takiego przyjaciela, po paru miesiącach, zamiast stronki, ma farmę linków udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 blogi są raczej dręczone przez scrapebox prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ogólnie potocznie blastamy nazywane są i komentowanie blogów przy pomocy SB,PINGKomentMastera,Tuamama i td po paru miesiącach, zamiast stronki, ma farmę linków SITE tez wzrośnie , wiec nie jest tak złe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 @MaxPan ale kolega wyraźnie napisał o jaki soft chodzi. trafiła na listę rumaka jednego z naszych kolegów w temacie, na każdego nowego bloga od razu akismet i po sprawie, nawet nie będziesz wiedział że ktoś coś dodaje prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Przecież osobę, która używa automatów (i nie chodzi tu o XR, SB, ale o każdy automat) mało obchodzi czy strona będzie farmą czy nie, czy będzie tam syf, czy nie. Jedyne co obchodzi to by wpis zostal opublikowany - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 racja nie doczytałem, zwracam honor a co kol-wiek rumaka tez można nauczyć komentować blogi, katalogować i td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Przecież osobę, która używa automatów (i nie chodzi tu o XR, SB, ale o każdy automat) mało obchodzi czy strona będzie farmą czy nie, czy będzie tam syf, czy nie. Jedyne co obchodzi to by wpis zostal opublikowany Wiem, ale swoją drogą to szczęśliwych właścicieli stronek musi irytować konieczność sprzątania po pozycjonerach udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 To prawo natury są ofiary i są drapieżcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 To prawo natury są ofiary i są drapieżcy. fajnie jest byc jednym i drugim Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 racja, najlepsze to są ssaki leśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wiadomo że przyjemniej jest być spamującym, niż spamowanym. Ciekawe jak wyglądają stronki z listy podstawowej rumaka. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Naprawdę tak niezawodnie działa Wam akismet? No to moje blogi atakują chyba mega inteligentne scrapeboxy Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Naprawdę tak niezawodnie działa Wam akismet? No to moje blogi atakują chyba mega inteligentne scrapeboxy Spróbuj tego: https://wordpress.org/extend/plugins/cookies-for-comments/ - wystarczy zainstalować, włączyć i dodać regułkę w .htaccess podaną na stronie konfiguracji wtyczki. Jest darmowa, skuteczność powinna Cię zaskoczyć. Plugin odciąży twój serwer oraz Akismeta, Speed Spammers ustaw na 4. Polecam. Czytał Tomasz Knapik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Gonzo, dzięki radzę sobie ze spamem, napisałam tylko, że akismet nie jest taki niezawodny, bo przepuszcza Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A ja po zmianie że postują tylko zalogowani 0 spamu udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.