dave84 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Takie stawki można mieć spokojnie. A tak w ogóle to osoby np. z wp czy gazety też są tu, więc skąd wiesz czy to nie jego:D kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phare Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 kazdy mowi o spadku, a moglby ktos przedstawic faktyczne +/- stawki?ja przy 200-300 klikach na dzien w ciagu miesiaca mam okolo 800e kwiecien to najgorszy miesiac od lat pewnie bedzie okolo 600e~ oczywiscie pieniazki ktore od nich dostaje sa o okolo 20% mniejsze zawsze sa ucinane 10dnia kazdego miesiaca i zamiast 800euro dostaje 600~ (jakies naliczanie google nie wiem) A te adsense to masz na gazecie.pl czy wp.pl ? Też mam podobne stawki problem tylko ze 200-300 klików mam przy ponad 100 tyś odsłon i 22 tyś uu. Jest to portal tematyczny. Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze Zagadki logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceklub Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 tjay99 ja nie twierdze ze nie mozliwe jest zarabianie na reklamach ale podam dane jakie sa w Internecie na temat zarobkow powiedzmy gazety.pl (technologia): 4 994 160 odsłon/miesiąc (co daje 170 tysięcy odsłon na dzień) i 1 211 853 użytkowników na miesiąc i tutaj koszt reklamy graficznej (małej) wynosi 800 zł na miesiac Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne. JacekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne. Jaka kwota miesieczna przy 100 odwiedzinach dziennie jest nieosiagalna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboDymoMan Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jacek - weź się lepiej za cos innego - idzie sezon na jakies owoce. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceklub Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne. Jaka kwota miesieczna przy 100 odwiedzinach dziennie jest nieosiagalna ? Sensowna - taka która nie jest śmieszna. U mnie np 100 odwiedzin dziennie daje 26 zł na miesiąc. JacekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne. Jaka kwota miesieczna przy 100 odwiedzinach dziennie jest nieosiagalna ? Sensowna - taka która nie jest śmieszna. U mnie np 100 odwiedzin dziennie daje 26 zł na miesiąc. U mnie 60 do 150 odwiedzin dziennie, nie UV dalo zarobek 4k zeta, wiec musze Ci napisac ze piszesz glupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceklub Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jacek - weź się lepiej za cos innego - idzie sezon na jakies owoce. Ja mam stale dochodzy i adsense traktuje jako zabawe czasami tylko za bardzo sie angazuje w pisanie postów na forach to moja wada Byly wypowiedzi ze majac 100 odwiedzin dziennie jest mozliwosc zarobku co moim zdaniem jest nieosiagalne. Jaka kwota miesieczna przy 100 odwiedzinach dziennie jest nieosiagalna ? Sensowna - taka która nie jest śmieszna. U mnie np 100 odwiedzin dziennie daje 26 zł na miesiąc. U mnie 60 do 150 odwiedzin dziennie, nie UV dalo zarobek 4k zeta, wiec musze Ci napisac ze piszesz glupoty Dyskusja schodzi na psy. Znowu pousuwaja watki. moim zdaniem to ty piszesz glupoty ErnestM Twoja nadzieja na latwa kase calkowicie zaslepia twoje realne myslenie JacekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Czy ktos z Was zanotowal wieksze zarobki od wczoraj ? u mnie dzis 5 klikow i 5 euro. Wczoraj za 24 kliki 21 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ErnestM jaka tematyka? Może ktoś zepsuł kampanie. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tematyka: finanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W finansach takie stawki są możliwe. Jednak jeśli wcześniej miałeś mniejsze to być może ktoś wypuścił mocną kampanię, lub mocno zepsutą kampanię. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 U mnie dzisiaj jest gorzej niż wczoraj i przedwczoraj, a ogólnie to nie widzę żadnej poprawy od maraca i o ile średnie stawki mam w miarę stałe to mam niższy CTR, czyli chyba niedopasowane reklamy dostaję. Eh, trzeba szukać alternatyw dla adsense, bo się boję pomyśleć co będzie jak przyjdzie lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Czy ktos z Was zanotowal wieksze zarobki od wczoraj ? u mnie dzis 5 klikow i 5 euro. Wczoraj za 24 kliki 21 euro. Czas chyba zmienić tematykę, bo ja mam z wczoraj: 42 kliki i 1,38 € SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dzisiaj CTR u mnie pobił wszelkie granice upadku ... ja nie wiem serio co się dzieje, czy tak się spierdzieliło to dopasowanie reklam, czy co... Adsense tonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.