Designby Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam, Zaczynam swoją przygodę z pozycjonowaniem, stąd by wypróbować wszystkie sztuczki zakładam stronę. Jednak nie wiem, gdzie najkorzystniej byłoby kupić serwer i domenę? Chodzi mi o jakiś dosyć mały serwer, nie musi być koniecznie jak najtańszy (tak jak i domena), choć cenię takie, ale przede wszystkim stabilność i po prostu, żeby mi pasowało. Co do domeny, to chyba wszędzie jest to samo, tylko różnią się cenami, nieprawdaż? Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 linuxpl.com idealny dla Ciebie na początek i na później Domeny to Hmm masternet bądź ovh Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designby Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Myślałem z początku o serwerze - cal.pl, a domena to tam nazwa.pl czy az.pl - wszystko jedno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Czy tak ciężko przejrzeć choć kilka tematów z tego forum? Przecież to jest ogromna baza cennych informacji, wystarczy tylko lekko się wysilić. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Hehe jak chcesz więcej płacić za to samo w az (domena) rób jak chcesz... zobacz tylko ile kosztuje tam przedłużenie domeny. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designby Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Oczywiście czytałem inne tematy, lecz są one już dość stare, a jak wiadomo wszystko się zmienia szybko, myślę że szczególnie szybko w tej branży, albo po prostu tematyka mnie nie interesuje. A propos domeny, nie wiem właśnie... Az wydaje mi się takim bardzo mocnym punktem, a te które mi wymieniłeś nie bardzo mi się kojarzą. Nie mogą tam na przykład wyniknąć jakieś problemy? Chodzi mi dokładnie o jakieś zastoje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Chłopie jak nie znasz takich firm jak ovh czy masternet to ciężko to widze... Lepiej poczytaj starsze tematy, znajdziesz tam wiele ciekawych odpowiedzi na swoje pytania. - GWARANTUJĘ Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 hosting - jupe.pl domeny - masternet.pl Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed21 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mam pytanie - czy waszym zdaniem warto budować zaplecze na regionalnych domenach np. waw.pl, mazowsze.pl, lublin.pl, - czy regionalne mogą być gorzej postrzegane przez roboty googla. wizualizacja - wizualizacje, studio animacji - animation studio, wirtualny spacer - agencja interaktywna Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam Domena jak domena, tania w eksploatacji, a imo niczego im nie brakuje w porównaniu do innych domen. WARTO Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 w az- drogie przedłużenie. Polecam Ci ovh, droższa rejestracja domeny ale za to tanie przedłużenia. Ewentualnie dropped. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja domeny trzymam w premium.pl (dawne ppd.pl) -> ciekawe i tanie oferty przedłużeń. Konta w hetzner, linuxpl, hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 domeny tanie i w miarę dobre (i bardzo tanie) serwery ma masternet.pl, mogę polecić serio prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jeśli chodzi o domenki, to ja także mogę polecić ovh ale bardziej AfterMarket.pl a hosting? Linuxpl, GłowaNet, unixstorm.org, hekko. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.