aktivtek Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Cześć, mam pytanie do znawców. Mam stronkę wypozycjonowaną na kilka fraz. Problem jest taki, że google zaindeksowało tylko 1 stronę, podczas, gdy inne wyszukiwarki dużo więcej. Nie zgłąszałem strony do indeksu google, bo się bałem, że mi strona spadnie w serpie. No i właśnie tu jest pytanie. Co sądzicie, zgłaszać, czy nie? Pomoże, czy może też zaszkodzić? Bing - 10 Yahoo - 9 Majestic SEO - 20 GOOGLE - 1 Aktivtek er expert på seo i Norge. Reklamebyrået tilbyr beste billig søkemotoroptimalisering på markedet. Billigere blir det ikke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nie zgłąszałem strony do indeksu google, bo się bałem, że mi strona spadnie w serpie. żeby zaistnieć w google to musiz byc widocznym. wiec czy zgłosisz czy nei , nie ma to znaczenia że po zaindeksownaiu strony będziesz widoczny... zgłoszenie to właśnie chęć zaistnienia. jak nie chcesz istnieć to nie uruchamiasz strony. proste. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liderseo Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jeśli będziesz miał kilka dobrych linków do strony głównej i do podstron to wystarczy w 100% Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aktivtek Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 No, ale właśnie o to chodzi, że Bing znalazł 10 podstron, a Google tylko główną. Kilka linków jest do podstron, ale i tak sie nie zaindeksowały. No nic, podlinkuję jeszcze trochę. Aktivtek er expert på seo i Norge. Reklamebyrået tilbyr beste billig søkemotoroptimalisering på markedet. Billigere blir det ikke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liderseo Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Po co w linkach "<span class="navi-description">tresc</span>" ? przecież to nie ma szans na zindeksowanie się. Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Google indeksuje jak chce i kiedy chce, bing i yahoo z reguly wszystko i szybko Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aktivtek Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Po co w linkach "<span class="navi-description">tresc</span>" ? przecież to nie ma szans na zindeksowanie się. Nie wydaje mi się, żeby to miało znaczenie, tym bardziej, że w stopce i treści strony są też linki do podstron bez "span". Tak, czy inaczej wyślę mapę do google. Ciekawe, czy ruszy coś Aktivtek er expert på seo i Norge. Reklamebyrået tilbyr beste billig søkemotoroptimalisering på markedet. Billigere blir det ikke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pshemyslav Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A ja w sumie nie wiem w czym problem. Napisałeś 'Mam stronkę wypozycjonowaną na kilka fraz' - skoro jest wypozycjonowana to o co jeszcze walczysz? Odwiedź katalog stron TUNO.pl Szkoła tańca FEN - Warszawa Pompy ciepła Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tu musisz mieć coś nababrane w kodzie bo inaczej to ja tego nie widzę. Już powinno się wszystko ładnie poindeksować. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSilver Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Albo filtr Diablo 1 Hellfire - Kronika | Diablo 1 Mod - The Awakening | Path of Exile | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dębica Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Po prostu trzeba poczekać Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobinChuud Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Google ma dość dziwny sposób indexacji, często wchodzi na stronę tylko po to żeby pobrać jednen link. Ale z czasem wszystko zaindexuje. Pomaga w tym też sitemap.xml. Bing wchodzi żadziej, ale za to przegląda więcej linków za jednym razem. Opracowania utworów na orkiestrę dętą https://www.sufran.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moneron Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Google indeksuje jak chce i kiedy chce, bing i yahoo z reguly wszystko i szybko Tu bym troszeczkę się nie zgodził. Przykład IP po kilku miesiącach: G: 1860 Y: 240 B: 5 Na początku przez dłuższy czas w bing i yahoo nic nie było więc trochę mi się nie zgadza to "wszystko i szybko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIpha Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja akurat nie musiałem zgłaszać.Wystarczy ,że podlinkuje to na innych stronach . Tobie przed zgłoszeniem zaleciłbym sprawdzenie czy wszystko z robots.txt ,z treścią ,description i słowami kluczowymi jest ok ... Strony niedokończone są conajmniej nieatrakcyjne zarówno dla wyszukiwarek jak i klientów/użytkowników Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.