PawelC Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Tak to jest, jedni schodzą z pracy, inni dopiero do niej idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prysiu Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 TO już piątek! Do pracy rodacy! bry. Ty też terefere! Szkolenia językowe dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 od piątej nie śpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja od szóstej, ale już jutro wymarzony łikend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Respect dla vspaka:) 5 to naprawdę słuszna godzina na wpis Pozdrawiam ! Piątek...taaa:) ------------------------------ Odszkodowania Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Tak sobie myślę że rano to bardzo względne pojęcie Jeśli ktoś idzie do wyrka o 3 to dla niego 10 jest jeszcze świtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 W sumie tak --------------------------- Firma windykacyjna Katowice tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Tomek, mam na przedmieściu domek... :-) Piąąąteeczek :> Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Respect dla vspaka:) 5 to naprawdę słuszna godzina na wpis Pozdrawiam ! Piątek...taaa:) ------------------------------ Odszkodowania Katowice nie lubie spać dłużej niż 6-7h , im dłużej tym bardziej potem człowiek zamulony w dzień PS. Ustaw sobie w końcu stopkę a nie doklejasz linki w posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdek Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Witam Na Śląsku szaro, buro i ponuro, ale co najważniejsze, humor dopisuje:) Dzięki vspak za radę Pozdrawiam ! Edytowane 20 Września 2011 przez Merdek tak sobie trolluję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoLand Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No niestety jesień się zbliża również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newander88 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam wszystkich, nie lubię takiej szarości, dobija mnie. Jedyny plus taki, że mamy dobrą pogodę na grzyby. Pegasus Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikar Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Powiedz to grzybom, pogoda na grzyby od dłuższego czasu dobra a w okolicach lublina ani grzyba nie uświadczysz. Zero Prawdziwków, Maślaków, Kozaków czy nawet Kurek Gąsek i innego śmiecia. Czekam na przymrozki i opieńki może się pojawią przynajmniej. Rok jest paskudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3mperorr Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Kto rano wstaje ten idzie do roboty A co do grzybów to faktycznie nie zbyt fajny rok, może później będzie lepiej. Blog Erotyczny Blog Lifestyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newander88 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Powiedz to grzybom, pogoda na grzyby od dłuższego czasu dobra a w okolicach lublina ani grzyba nie uświadczysz. Zero Prawdziwków, Maślaków, Kozaków czy nawet Kurek Gąsek i innego śmiecia. Czekam na przymrozki i opieńki może się pojawią przynajmniej. Rok jest paskudny. Myślałem, że to tylko u nas taka posucha jest. Znajomi przynoszą dziennie po kilka grzybów od początku sezonu, ja byłem 2 razy - przywiozłem tyle, że szkoda było suszarkę odpalać. Liczę, że jak jutro pojadę to może coś znajdę bo nawet na grzybową na święta nie będzie Pegasus Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi