Skocz do zawartości

dziwne wahania strony...

marioccp

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego moja strona skacze na googlusie z pierwszej, trzeciej pozycji na 16 strone czy jeszcze dalsza? W sumie strona jest od czerwca.Wtedy przez miesiac ja pozycjonowalem i bylem caly czas na 3 stronie w google.Od 2 tygodni mam calkiem nowa strone i od tego tez czasu wziolem sie za dodawanie linkow i wymiane.Kiedy moge liczyc na stabilizacje i czy teraz mam dalej dodawac linki czy wylzowac? Łącznie mam ok 50 linkow prowadzacych na moja strone chyba malo co?

Czytaj uważnie forum a szczególnie wątki Jaggerze

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

marioccp - na Twoje pytanie nie ma lepszej odpowiedzi niż ta, którą udzielił Ci Beerbant

zanim ktoś zada kolejne pytanie w stylu "dlaczego mi skacze w googlu" powinien zapoznać się choć z fragmentem forum Google - tematy kolejnych Updatów są ciągle na wierzchu

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

...Jak juz piszecie to piszcie co trzeba a nie jakies pierdoly....

To pierdoło "podnieś du**ę z fotela" - słowem weź sie do roboty ! Poczytaj forum - pełno tu informacji na ten temat... Ze niby mam jakiś obowiązek odpowiadać 18 razy dziennie na to same pytanie jakiegoś lamera !? Szacunku troche wiecej prosze...

tu jest malo ludzi ktorzy staraja sie pomoc.

Jak napisał Erbit, forum ma przepastne archiwum z omówionymi konkretnymi przykładami, do którego bardzo mała część nowych Użytkowników jest łaskawa zaglądnąć.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

nooo ładnie to teraz jstem user not friendly ;) hehehehe z rozpaczy sie narbałem :rolleyes: och nie przezyje tego :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

buahahaha ale smiesznie piszecie :D Tylko nie rozumiem tego po co sie wypowiada ktos kto nie daje odpowiedzi na pytanie albo przynajmniej wskazowki?

Czy podpowiedzia jest "poszukaj sobie na forum"???

Przynajmniej jakis link mozna podac nie?

Ludzie wyluzujcie troche...nikt wam nie karze odpisywac na kazde pytanie a ktos inny sie napewno znajdzie tylko ze wy swoimi "niby" podpowiedziami zniechecacie osoby ktore moga cos konkretnie napisac?

NIE MAM RACJI?????????????????????

no wlasnie o to biega ze czasami czasu nie ma,moze sie tak zdazyc prawda?Bede 2 godziny czytal rozne rzeczy a z tego 2% jest odpowiedzia na moje pytanie.A tak przynajmniej ktos moze podac mi dokladny link bo chyba macie mozliwosc zrobic to szybko nie?Ale nie bo kazdy musi napisac szukaj se sam. Bardzo mile to forum.

Cześć z was to rutyniarze ktorzy w 90% pisza "przeszukaj forum" tak jakby ludzie nie wiedzieli ze jest taka mozliwosc.Tylko wertuj kilka godzin tysiace tematow podczas gdy mozna liczyc na obeznanych kolegow.A jak wam sie nie chce pisac to nic nie piszcie bo przez takie cos niszczycie zapal innych ludzi i chec do dalszego poszukiwania odpowiedzi. Porazka panowie...porazka

Ze niby mam jakiś obowiązek odpowiadać 18 razy dziennie na to same pytanie jakiegoś lamera !? Szacunku troche wiecej prosze...

Nikt Ci nie kazal odpowiadac na moje pytanie. I jak nie masz ochoty to nie pisz nic. Nie jestes pepkiem swiata, sa jeszcze ludzie na tym forum ktorzy staraja sie pomoc wiec "asta lavista..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności