Skocz do zawartości

Market samurai

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

działa ;) zadałem pytanie skąd to biorą bo jaks mi nie pasuje liczba backlinków analizowanych z czymkolwiek .

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Our new data source for the backlink data is Majestic SEO

Dane są z Majestica.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Samuraj korzysta z API majestica i jak sądze konta wbudowanego wewnętrznie, którego właścicielem jest Samuraj. Ty nie musisz mieć konta na majesticu żeby te dane pozyskać. Choć jak klikniesz w strzałkę żeby pokazało realne dane w majesticu to choćby darmowe konto się przydaje.

Ja dostałem TAX INVOICE

zaraz po zakupie, nie przysyłają, tylko trzeba sobie wydrukować, wszystkie dane firmy sa wraz z licencją

Robbieriviera, do TAX INVOICE dołączyłeś jedynie dowód zapłaty (paypala) i te dane "Noble Samurai, Level 1, 234 Whitehorse Road, Nunawading, Victoria 3131, AUSTRALIA"?

Trochę dziwne te dane firmy.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Robbieriviera, do TAX INVOICE dołączyłeś....

@Michał powiem Ci szczerze, że nie pamiętam...zawsze daje księgowej komplet, czy to co dostaje za każde oprogramowanie (Invoice), potwierdzenie płatności (confirmation order) + wyciąg z karty kredytowej/paypala, a ona później po konsultacjach z US albo coś wrzuca w koszty, albo nie, ja tylko dostarczam dokumenty i zajmuje się płatnościami: ZUS i podatki, nie wnikam w szczegóły:)

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

tylko wejdź z czyjegos refa bo jakbys sie decydował na zakup to bedzie 97usd a jak bedzie bez refa to 143usd

czasem nie dociera od razu.

Panowie wysyłam z trzech maili free trial download teraz wysłał mój kumpel i..... NIC

Czy ktoś wie co się w ogóle dzieje z tym wysyłaniem maili aktywacyjnych?

Pozdrawiam Tomek

W spamie patrzyłeś (najlepiej przez webmail sprawdzić)

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Mam pytanie, odnośnie zakupu Market samurai, pobrałem ten program oczywiście przez link polecający. I mam 5 dni żeby kupić po zniżce 97 $.

Mam pytanie - może to głupie ale nigy nie płaciłem Paypal-em

Paypal mam na inny adres emai a niżeli pobrałem Market samurai czy to nie przeszkadza w zakupie i weryfikacji kto płaci za kod rejestracyjny.

nie przeszkadza - ja tez mam różne adresy email do płatności oraz do rejestracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności