gr3ddy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bardzo dobry tekst "nie stać mnie na korzystanie z pirackiego oprogramowania" - w razie kontroli jakiejkolwiek - leżymy i się śmiejemy... Polska to nie USA, mamy w PL poronione prawo w tej kwestii, karalne jest rozpowszechnianie i czerpanie z tego korzyści a nie użytkowanie. Ewentualne sankcje grożą nam tylko jeśli nam udowodnią iż wykorzystywaliśmy ten soft do celów komercyjnych. Prywatnie - możesz mieć pirackiego windowsa, setki gier i programów, tysiąc filmów i milion mp3, a do kompletu piracką navi w telefonie - i ze strony policji nic ci nie grozi jeśli to nie ty "wprowadziłeś je do obrotu" - a po prostu korzystasz z już rozpowszechnionego oprogramowania. Wręcz mamy przepis o "dopuszczalnym użytku osobistym" wykluczający odpowiedzialność za takie rzeczy PS ale skopiowanie od kolegi oryginalnego softu jest już złamaniem prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zbaczając może z tematu piractwa, bo dla mnie ktoś kto ma firmę i szuka cracków jest niepoważny. Działa wam keyword research ? Program kupiłem 2 dni temu i od początku mam z nim problemy (windows 7 64 bit). Problem polega na tym, że gdy do analizy podaję 100 słów to program i tak wybiera sobie jeden, główny keyword i analizuje tylko to jedno słowo (a zaznaczam, żeby analizował 100). Wczoraj wyszła poprawka, gdzie niby mieli to naprawić, ale u mnie nic po jej instalacji się nie zmieniło. Jak u was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No ja mam inne problemy od wczoraj - zacina się przy sprawdzaniu konkurencji. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zbaczając może z tematu piractwa, bo dla mnie ktoś kto ma firmę i szuka cracków jest niepoważny. Działa wam keyword research ?Program kupiłem 2 dni temu i od początku mam z nim problemy (windows 7 64 bit). Problem polega na tym, że gdy do analizy podaję 100 słów to program i tak wybiera sobie jeden, główny keyword i analizuje tylko to jedno słowo (a zaznaczam, żeby analizował 100). Wczoraj wyszła poprawka, gdzie niby mieli to naprawić, ale u mnie nic po jej instalacji się nie zmieniło. Jak u was ? Obstawiam, że reszta słów została odfiltrowana np. ze względu na wielkość trafficu. Oglądałeś tutoriale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzięki Hancock Wezmę popcorn i chyba będę musiał obejrzeć, bo miałeś rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 u mnie nie dziala chyba seo traffic, ma ktos podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 u mnie nie dziala chyba seo traffic, ma ktos podobny problem? nie ma czegos takiego jak seo traffic w marketsamurai ? a moze sie myle ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jest takie coś w MS przy analizie słów kluczowych. U mnie działa bardzo dobrze. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj_2000 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 U mnie też nie działa SEOT. Dokładniej, nie pojawia się szacunkowa liczba wyszukiwań i wszystkie parametry oparte o tę liczbę. Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Kurcze, zainstalowałem aktualizację i nie pokazuje ani ilości wyszukiwań ani seot. W ile oni naprawiają takie usterki? Bo narzędzie mam od niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joketown Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kurcze, zainstalowałem aktualizację i nie pokazuje ani ilości wyszukiwań ani seot. W ile oni naprawiają takie usterki? Bo narzędzie mam od niedawna. Niestety trochę to u nich trwa, generalnie narzędzie na początku było za******e, teraz z czasem coraz mniej użyteczne, często w ogóle nie działa. Coraz częściej zastanawiam się nad przesiadką na jakiś inny keyword research (bo analizą konkurencji już jakiś czas temu sobie darowałem), pytanie na co?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 byl update, wszystko powinno juz dzialac: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brayan.tr Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jak wygląda Temat skuteczności programu ?? Poprawiono błędy ? Warto kupować MS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 napisz do zgreda i kup z jego refa on wszytko wytlumacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 u mnie ostatnio wszystko działa dość dobrze, ja jestem zadowolony;) dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.