promujący Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, czy korzystanie z xrunner i pozyskanie powiedzmy 15000 linków nie spowoduje filtra albo bana w google? co o tym myślicie? katalog firm Okucia meblowe wirtualne targi meblowe pierwsze w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Użyłem około 15 razy xr i dostałem filtr tylko na jedną 2 letnią domenę. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Użyłem około 15 razy xr i dostałem filtr tylko na jedną 2 letnią domenę. pewnie dla tego ze blastowales na 1 frazę W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 pewnie dla tego ze blastowales na 1 frazę Tak na jedną i sporo ilością. Wcale mnie to nie dziwie, ale tylko piszę jak jest. Czyli 15000 linków może przynieść filtr. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, czy korzystanie z xrunner i pozyskanie powiedzmy 15000 linków nie spowoduje filtra albo bana w google?co o tym myślicie? Pytanie względne gdyż tutaj wszystko rozchodzi się o umiejętności korzystania z tego narzędzia. Wielu których złapało się za to i zaczęli blastować na upór domenę główną , owszem i dostali filtra. Ale Ci co już trochę wszystko rozplanowali pewnie tego uniknęli. Najlepszą Twoją opcją będzie rozmowa prywatnie z osobą która robi blasty na zlecenie. Przetestuj to na jakiejś stronie zapleczowej żebyś potem mógł spać spokojnie. Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 w watku o dodawarce ludzie sie boja dodac do 400 katalogow na raz. ty pytasz o 15000. wyciagnij wnioski sam... nie umiejętnie stosowany xr moze sprawic wiecej problem niz korzysci Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Favre Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, czy korzystanie z xrunner i pozyskanie powiedzmy 15000 linków nie spowoduje filtra albo bana w google?co o tym myślicie? Zbyt duża ilość spamowych linków w wypadku xrumera moze skończyć się tragicznie. Tutaj ładne podsumowanie xrummera: https://www.seoparty.net/news/artykuly/uwag..._grozi_smiercia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zbyt duża ilość spamowych linków w wypadku xrumera moze skończyć się tragicznie. zdefiniuj pojecie "tragicznie". Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 zdefiniuj pojecie "tragicznie". Może ktoś zawału dostać Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Favre Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 zdefiniuj pojecie "tragicznie". Trochę testowałem i efekty nie były zadowalające, nie mówiąc że spodziewałem się czegoś innego jak wy tu wszyscy chwalicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 zawał plus niezadowalajace efekty - tak to może być tragedia Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 zawalu może dostać właściciel forum jak w nocy padają na jego fora rumaki Można umrzeć od zatrucia alkoholowego? - TAK czy alkohol jest niebezpieczny?- NIE Czy można dostać filtra przy nieumietnym blastowaniu - tak, czy XR jet niebezpieczny? - NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Pamiętaj tylko, że jak zdobędziesz już te 15000 postów to po chwili lub kilku godzinach nawet moderatorzy for je usuną. Tak więc dostaniesz nagły ogromny przyrost linków, a za chwilę je stracisz. Tak więc używać tego należy rozsądnie i napewno robić pod te blasty podkładki (sesje w publikerze itp), linkować , linkować i linkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nigdy nie ma tak że admini wszystkie linki usuną , szczególnie jeśli linkujemy profile , ponad miesiąc temu miałem stworzone ponad 1000 profili (ręcznie) z for PR4-PR8 i dziś jest ok 800 aktywnych. Co do samego XR nigdzie nie jest napisane ( w instrukcji chyba także ) że trzeba linkować domenę główną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluore Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A moje pytanie troszkę z innej beczki. Czy w celu szybkiej indeksacji i złapania dużego site warto blastować strony pod swl? np. serwisy z filmami? Zastanawiam się czy nie kupić sobie takiego blasta na próbę, bo wyniki podpięcia stron pod gotlinka+pingowanie niezbyt mnie zadowalają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.