Skocz do zawartości

Ranking skryptów katalogów?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Robiliście kiedyś ranking skryptów katalogów?

SeoKatalog jest chyba najlepszy z opinii na forum, które wyczytałem. Pytam, bo zastanawiam się, które skrypty są także wysoko ocieniane?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

A czy indexU jest darmowy? Który z darmowych skryptów jest najlepszy albo łatwy do instalacji, konfiguracji, przeróbki na polski łącznie z wyglądem itp dla początkującego katalogera :)?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

A który byś mi polecił?

Afrooo jakoś mi się nie widzi - spolszczenie do tego jest?

Poleciłbym drogę nie na skróty.

Pobierz darmówki, zainstaluj po kolei. Poznaj wady i zalety.Ucz się na błędach.

Za 2-3 miesiące zdecyduj co Twoim zdaniem jest najbardziej efektywne i przyjazne.

Jak nic nie znajdziesz kup pierwszą licencję SEOKatalogu.

Jak to nie spełni oczekiwań, kup pierwszą licencję IndexU (ale tu się zastanów bo to wymagający soft).

Pozdrawiam,

Mariusz

O... to już bardziej mi się podoba niż Afroo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności