D3eX Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Taki luźny temat. Czego słuchacie przy pracy na komputerze i jest głośno czy cicho, a może ktoś preferuje prace w ciszy i spokoju. Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 tok fm, trójka a jak chcę trochę ciszy to słucham tego Pana: https://listen.grooveshark.com/#/artist/Brian+Eno/14532?src=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=103203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 To co koleżanka z pracy puści . Najczęściej jakieś litewskie radio. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 przeważnie odpalam radiopolskastacja.pl i kanały: lata 80-90, muzyka na topie lub hot house Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 trójka..., od czasu do czasu jakaś muza z płyt w gatunku zależnym od aktualnego nastroju Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 najlepiej pracuje mi sie przy tworach pokroju nieistniejacy juz Coil, Bisclaveret, Coph Nia wiec w duzej mierze muzyka nierozrywkowa JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Trójka/Antyradio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A ja słucham RMF FM POLSKIE PRZEBOJE, a jak mi nie odpowiada to zwykłe RMF FM. Zawsze coś fajnego wpadnie, i miło się słucha. Komputer głośno pracuje, to go sobie ,,zagłuszam" fajną muzą D3eX Ty ostatnio fajne tematy zakładasz aż miło poczytać Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ogolnie zmieniam plyty bo mi sie dosc szybko nudza. Jak pracuje w nocy kolo 2-3 godziny to slucham na sluchawkam po cichutku tedego, fenomena, aifam lub cos w tym stylu. Ostatnio nie mialem czego sluchac to przesluchalem cala plyte Firmy - Przeciwko ku*****u i upadkowi zasad Nie pamietam nawet o czym spiewali bo bylem pochloniety praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Słuchałem radia ale jak wkoło albo lecą reklamy albo Kaczyński gada o Smoleńsku i miałem tego dość. Teraz Psy trance, minimal, hardstyle itp. Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Eska Rock Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Teraz Psy trance, minimal, hardstyle itp. U mnie Hard Trance, Hard House, Dancecore, Hardstyle i lżejszy Hardcore. Od czasu do czasu niekomercyjne radyjko online z klasycznym trance'm. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ostatnio klasyki typu Smokie prosto z "czarnych" płyt boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A state of trance lub czasem RMF FM. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.