aniec2 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Arve dobrze zrozumiałeś Od której wersji bo mi zawsze przy nowym harvescie czysciło poprzednią listę? -------------- Faktycznie. Sprawdziłem i działa. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Z tego co mi wiadomo to od zawsze, albo przynajmniej od wtedy kiedy zacząłem przygodę z Scrapeboxem. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Poświeciłem dzisiaj cały dzień temu softu, powiem wam - lipa,lipa, lipa. Na mieszanej bazie non stop wyskakuje okienko na wpisanie captcha włącznie z tymi najprostszymi ktore w opisie ma załamać wewnętrzny OCR ( byl włączony) i zakladanie profili wyglądało jak pol-automatem, gra nie warta świeczek. Nie licząc przypadków wartościowych for gdzie wykorzystywana captcha tekstowa, wtedy można się pobawić w takie spamowanie na liście max 1000 URL musisz robić to sam lub posadzić pracownika , jak sie ma ekskluzywna listę (TR) to można robić coś takiego. Na koniec chrawestowalem listę 5 k SMF 1./ SMF 2 i wewnętrzny OCR złamał captcha w pojedynczych przypadkach. Porównywać Scrapebox z XR to tak jak malucha z S-klasa. Wewnętrzny OCR prawie nie działa , o podpinanie zewnętrznego mija się z celem. Harwestowanie for działa przyzwoicie. Myślę ze za jakiś czas autorzy dopracują Scrapeboard, ale konkurencja będę już bardzo daleko do przodu. p.s soft podobnego typu to żadna nowość wczoraj znalazłem o wiele lepsza, rosyjska w podobnej cenie. Kupilem Scrapeboard wyłącznie w celu zapoznania się, rozumiem ze to 1/6 ceny Rumaka, ale niestety niema i blisko 1/6 skuteczności i możliwości. p.s z ciekawością będę śledzić rozwój tego softu ale praktycznie używać jego na razie nie jest możliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @MaxPan - mozesz podać nazwę tego rosyjskiego odpowiednika SB? I ew. podrzucić przykłąd jakiegoś dobreog półautomatu? Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 https://www.xseon.ru/ spamuje PhpBB v.2; PhpBB v.3; LiveJournal; VBulletin; Invision Power Board (IP.; PHP-Nuke; Yet another Bulletin Board (YaBB); UltimateBB; ExBB; Phorum; BbPress; PunBB; Simple Machines Forum (SMF); uprzedzam suport prawie nie istnieje od 6 dni nie mogę z nimi się skontaktować chyba pija ostro, jak ktoś jest niecierpliwy i nie jest przyzwyczajony do rosyjskiego suportu to odradzam. Wersja wyłącznie rosyjska wiec musisz mieć do tego jeszcze rosyjskiego Windowsa. Masz jeszcze coś takiego https://www.forumposter.us/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jak z szybkoscia tego softu? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Pierwszy obliguje 36 wątków jednoczesnej, zobacz filmik https://www.xseon.ru/index.php?option=com_c...0&Itemid=67 a forum poster nie używałem wiec nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Trzeba sobie chyba zacząć rosyjski przypominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDmiB_ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 https://www.xseon.ru/spamuje PhpBB v.2; PhpBB v.3; LiveJournal; VBulletin; Invision Power Board (IP.; PHP-Nuke; Yet another Bulletin Board (YaBB); UltimateBB; ExBB; Phorum; BbPress; PunBB; Simple Machines Forum (SMF); uprzedzam suport prawie nie istnieje od 6 dni nie mogę z nimi się skontaktować chyba pija ostro, jak ktoś jest niecierpliwy i nie jest przyzwyczajony do rosyjskiego suportu to odradzam. Wersja wyłącznie rosyjska wiec musisz mieć do tego jeszcze rosyjskiego Windowsa. Masz jeszcze coś takiego https://www.forumposter.us/ English-speaking Demo version PC Xseon - https://www.xseon.ru/download/Demo/ENG/XseoNDemoInstall.exe Xseon Founder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Privet Widać link z naszego forum jest wysoko, i napisali. Mam juz wersje DEMO na kompie, jeszcze nie próbowałem zakładać profile, ale wygląda bardzo obiecująco. OCR ma własny.Trzeba założyć nowy temat bo to chyba nie misce na dyskusje o tym sofcie. Wracając do tematy Scrapeboard test "skuteczności wbudowanego OCR, wygląda następujące : Jeżeli autorzy to nie zmienią, to ten soft niema racji bytu, Plusem jest fakt ze Random QuestionCat face 15+2+3? bez-problemu obchodzi, wiec jeśli sharwestować trocha adresów z takim "zabezpieczeniem" to można parę linków uzyskać, ale i tak do czołówki bardzo bardzo daleko i półautomatyczny system , aktywowania i prostowania to nie zbyt przemyślane rozwianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mi ten ruski tool nie działa. Nie da się zapisać projektu -> chyba nie do końca jest przystosowany do ENG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Musisz zarejestrować konto u nich na serwerze, bez tego nie działa OCR i nie ściągniesz bazy, może i projekt nie zapiszesz. Wieczorem będę testować to cudo, opinie na forach nie są złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Tak a propos forumposter, wersja sprzed 2 lat i 1000$ za licencję to chyba lekkie nieporozumienie. Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 jesteś niedoinformowany na temat forumposter 295 USD, wersja 3.3 https://www.forumposter.us/buy.htm Ja z niego nie korzystam bo niby po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jeśli chciałbym być w porządku, to nie mógłbym jej wykorzystywać do zastosowań komercyjnych. Ja też nie, ale demko sprawdziłem. Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.