Davi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Panowie i Panie dyskusja , dyskusją ale nie musicie się nawzajem obrażać chociaż zresztą co ja tam wiem ...... Jeszcze jestem młody i głupi ..... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_polako Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 prawda jest taka, ze gdyby nie szara strefa to ten specyficzny kraj juz dawno by upadl. gdzies mialem nawet link do takiego raportu, ale ze jestem teraz na palmtopie to nie podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Widze ze jedno wielkie biadolenie w tym watku a jednak nikt nie zaproponowal chociazby najmniejszych zarysow tego co nalezaloby zmienic... Panowie mamy cos takiego jak obywatelski projekt ustawy Jezeli ktos juz nie moze wytrzymac i chce cos zmienic niech skrzyknie podobne mu osoby i razem napiszcie projekt ustawy (oczywiscie po konsultacjach prawniczych aby nie przekreslic go na starcie) chetnych do uzbierania wymaganej liczby podpisow bedzie z pewnoscia wielu, a gdy projekt bedzie gotowy napewno nie tylko jedna partia bedzie chciala objac nad czyms takim patronat liczac na wyborcow jest wiele roznych bzdurnych przepisow ktore warto by zmienic, byl projekt bubleprawne.org i komisja przyjazne panstwo ale bez pomocy zwyklych ludzi mozna dojsc do wniosku ze tak naprawde wcale nie jest zle skoro wiekszosci 'uciemiezonych' to wisi JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 prawda jest taka, ze gdyby nie szara strefa to ten specyficzny kraj juz dawno by upadl.gdzies mialem nawet link do takiego raportu, ale ze jestem teraz na palmtopie to nie podam Bezrobocie (nie tak dawno 20%) i masa kitu w "fakcie" - zyje za 300 zł. Ludzie w wiekszym miescie za 2,5k sie na da wyzyc wiec 80% z tych bezrobotnych zawalało na czarno. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perevod.pl Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 2,5k to "średnie" życie w Lublinie 2 dorosłe osoby i dziecko. Same rachunki za własne mieszkanie (+internet i 2 tel komórkowe) to 700+zł, jakie 300zł? Tłumaczenia ustne język rosyjski Wrocław 660 663 002 WrocławKurs języka rosyjskiego online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja jako student dzienny mając 1,5-2k miesięcznie nie uważam aby to było wystarczająco jak na 3miasto. https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 licytacja zeszła na kase i zarobki - zapowiada się ciekawie teraz bedzie kto da mniej... wybraźcie sobie teraz rodzine 2+3 bez auta, z kredytem ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Na moje to z 7k miesięcznie musisz mieć https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Na moje to z 7k miesięcznie musisz mieć ... i nie pracująca żona ... [w domyśle mało] Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bez auta to teraz chyba ciężko w dzisiejszych czasach No to nie wiem na taką rodzinkę to na samo jedzenie dużo + media + rozrywka + kredyt. No to obstawiam minimalnie 8k zł Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 7k powinno starczyć. Poza tym zgred == thanatos (szuwi) ? ;> https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Warszawa: wynajem mieszkania ok 1,5k, telefon + internet 400 zł, paliwo ok 600 i juz 2,5 k nie ma;/ Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 przedszkole 2 dzieci - ok 650 / miech (i to bez wypasów) szkoła starszej 200 / miech kupic to i owo ... uśmiech dziecka - bezcenne Kredyt 1200 (zależy jak franek polegnie) / miech Czynsz ok 800 zł / miech Media (gaz+volty) 250 / miech Niania (niezbędna) 500 / miech Juz macie opłat prawie 3,6kilo ... samych opłat stałych, w warszawie ... @włamywacz: tak to ja Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 A jednak zgadłem, pewnie mnie nie pamiętasz https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Warszawa: wynajem mieszkania ok 1,5k [...] Takie czasy, że bardziej opłaca się kombinować i brać coś własnego niż pchać komuś w tyłek za wynajem... Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.