MaxPan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dla publicznych proxy w połączeniu z Scrapeboxem jak dla mnie najlepsze rozwiązanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dla mnie to sprawdzanie proxy, czy nie ma bana w Google nic nie daje. Zarowno w Proxy SEO Master, jak i w SB oba pokazuja, ze proxy jest dobre w Google, a jak sie probuje harvestowac to juz wtedy nie daje rady i sie okazuje, ze kazde z tych co niby byly ok ma bana. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dla tego przytrzymuje listę proxy 1-2 dni, dalej sprawdzam jeszcze raz Proxy Masterem. i na takiej liście i prostować można jak ktoś niema prywatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nie wiem jaka jest przyczyna, ale ten program przy sprawdzaniu proxy zawiesza mi bezprzewodową kartę sieciową w laptopie i to tak, że muszę komputer restartować, bo wyłączenie i włączenie karty w systemie nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ogólnie program jest przywiązany do nr MAC , karty sieciowej. Mi na stacjonarnym chodzi, nie wiem co może być przyczyna, bo sterowniki nic do tego nie maja.napisz do Mion, może on ma pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Publiczne proxy mają jedną wadą - są publiczne co za tym idzie ogólnodostępne. Wiec takie poroxy w chwili sprawdzania może nie być zbanowane, ale 10 sekund później już tak i nie ma na to rady. Jak ktoś potrzebuje bardziej stabilne proxy musi o nie postarać się we własnym zakresie: - kupując proxy; - stawiając serwer proxy na tanich VPS'ach; @D_S program wykonuje klasyczne żądania HTTP więc nie powinien nic zawieszać. Zmniejsz liczbę wątków. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 jak zrobić zęby program nie dodawał w pliku .txt na końcu każdego proxy #---:--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dodałem opcję wyłączenia w zapisywanym pliku proxy tych kresek jak nie ma login i haslo Program z ta zmiana ma wersje 1.3 do pobrania z: https://proxymaster.hot.net.pl/ProxySeoMaster.rar Nie wymaga instalacji po wypakowaniu archiwum jest gotowy do działania. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Właśnie o to mi chodziło, dziękuje, bo jak usuwałem na dużych listach tą końcówkę w notatniku to on czasami się zawieszał (notatnik), teraz jest git majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Czy opcja "Pobierz online" Proxy nie działa tylko mnie? Programik latał, włączyłem go po miesiącu, podmieniłem na nowy update i nie pobiera proxy. Napisany jest czas pobrania i że pobrał 0 proxy. EDIT: a okej, już mam, działa teraz tylko Proxy Master jako moduł w Pingmasterze, okej, nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Szkoda, że nie sprawdza czy jest anonynmous/transparent/distorting/hianonymous Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 eee jaka musi być struktura pliku z adresami proxy + login + hasło? bo coś nie mogę ich wczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Czy Proxy Seo Master będzie działał? Ostatnio nic nie pobiera... Chyba, że czegoś nie doczytałem... ? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jako integralny program nie jest już rozwijany, ale jako ten (aktualna wersja 1.7) wchodzący w skład Ping SEO Master 4 tak Jak chodzi o proxy polecam: usługę https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=142775 -> https://www.proxymarket.pl/ Nawet jest w nim zaimplementowana opcja porania z ProxyMarket z jego API HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Znaczy to, że "pobierz online" zostało wyłączone żeby ludzie korzystali z proxymarket. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.