aniec2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 1 aukcja to nie Lenney'ego? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 mam inne zdanie w tej kwestii. blisko 40 tys na nowke sztuke - top10 w tydzień. zero stresu. wisi od 3 miesięcy jak testowac to hardcorowo. przynajmniej wiesz co możesz. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 @zgred może i masz racje ale teraz jest strasznie dziwny okres i G wariuje. W wakacje to sie waliło blasty nawet i 150 k na niezaindeksowane domeny a raz nawet przywaliłem 1 000 000 pkt gotlink na 1 fraze i nie dostałem filtra ani bana ale dzisiaj google jest wyczulone i raz może się udać a raz nie... Także ja polecam stopniowo blastować.... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 dawstaw a świstak siedzi i zawija je w te sreberka Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 cenzura sugerujesz może jakiś test ? jak tak to może zaraz kupie jakąś domenke i przetestujemy blasta z Twojej listy na bardzo duży przyrost linków 1 dnia... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 6 na 1 jest nie fair Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Przesadzacie z tym ze trzeba umiec xrumera uzywac... po prostu zbiera sie fora, filtruje, i robi sie mniejsze/wieksze blasty w zaleznosci od zapotrzebowania, jaka tu filozofia... Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 druga aukcja to dawstaw ma ten sam nik co na PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Za chwilę kienci zamiast bulić co miesiac kasę za pozycjonowanie, kupią co kilka miechów blasta za 20 zł i maja TOP, ktoś strzela sobie w stopę. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 a czy jest taka opcja że puszcza ktoś z allegro mi blasta, 2000 sztuk, ale podaję 4-5 różnych podpisów? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak, można ustawić wariacje. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Z allegro nie ale z tego forum tak. E: nie spojrząłem na 2 aukcje. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Z allegro nie ale z tego forum tak. a dlaczego z allegro się nie da? chodzi mi o cenę głównie, bo akurat z chęcią bym przetestował, 20 zł to cena ok, a na forum zazwyczaj ceny przekraczają 100 zł Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Popytaj znajomych czy nie mają doświadczenia z blastami - często pojawiają sie tutaj oferty osób, które używają xrumera kilka tygodni i chcą wciskać blasty. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Z allegro nie ale z tego forum tak. a dlaczego z allegro się nie da? chodzi mi o cenę głównie, bo akurat z chęcią bym przetestował, 20 zł to cena ok, a na forum zazwyczaj ceny przekraczają 100 zł Bez różnicy, przecież tu i tu sprzedaja pewnie ci sami ludzie, wszystko zależy od tego co potrafią ustawić, pytanie kiedy wielki G sie wqrwi i zacznie ograniczać blastowanie, pozycjonowanienie może być tak proste udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.