Laambada Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Obowiązkowo także Efekt Motyla (ale tylko część pierwsza), 12 małp, Donnie Darko. Lubię filmy w takim klimacie. Z nowszych filmów polecam "Bad Lieutenant" oraz "Frozen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Wymienię te, których nie widziałem jeszcze w temacie: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street The Hurt Locker Taken V for Vendetta Lord of War Green Zone 28 Days Later..., 28 Weeks Later Komedie City Island Scott Pilgrim vs. the World Dla fanów seriali lista sprawdzonych pozycji na Filmweb ( Pozycja obowiązkowa The Unit ) Edytowane 9 Grudnia 2010 przez mkr Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A ja ostatnio robię sobie powtórkę z rozrywki tzn. oglądam starsze filmy, które kiedyś obejrzałem i mi się podobały. ostatnio oglądałem i POLECAM: 1)Hotel Rwanda (na faktach -Ludobójstwo w Rwandzie) - https://www.youtube.com/watch?v=mYwuXvA589A 2)ROCKANDROLLA (jak komuś podobał się np. Przekręt to polecam:) - E3)Zgon na pogrzebie (wariactwo,dobry angielski humor:) - Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 La Haine (Nienawiść) - bardzo dobre francuskie kino Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Sporo by można wymieniać, jeden z ostatnich, które obejrzałem - [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] życia Jakaś cenzura zadziałała - link do Filmweb Edytowane 9 Grudnia 2010 przez bartek0317 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busters Machine Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 21 Matrix Ojciec Chrzestny Takedown Hakerzy The Conspiracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 BlackJack fajny:) Polecam. Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horcyk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Get Rich or Die Tryin' Ostatni Samuraj Wróg u bram Pacyfik i wiele innych Osobiście lubię oglądać dramaty wojenne filmy oparte na faktach. O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Na szybko:) Taken Wyścig z czasem (z D. Washington'em) Przekręt Rio Bravo Wyspa tajemnic Ghost Writer Powrót do przeszłości 1,2 & 3 Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Podam tylko cztery z ostatnio oglądanych, które absolutnie polecam: Życie przed oczami (2007) Nostalgia anioła (2009) Mr. Nobody (2009) Dom z piasku i mgły (2003) Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Obejrzałem przed chwilą film, który polecił Generał: Wynalazek i muszę przyznać, że film warty obejrzenia. Nie sądziłem, że nakręcili jakiś film, którego nie zdołam zrozumieć Może za drugim razem mi się uda. Moja siostra nie zrozumiała Incepcji, to tego filmu nawet jej nie polecam Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Posiłkuj się wykresem > https://neuwanstein.fw.hu/primer_timeline.html - ja zrozumiałem wszystko dopiero po 5 czy 6 seansie. Chyba najtrudniejszy tego typu film jaki oglądałem... Film powstał bodajże za kilka tys $ a robi swoją pomysłowością niesamowite wrażenie Co do Incepcji - dużo prostszy bo załapałem wszystko już po 2 czy 3 seansie co nie zmienia faktu że to jeden z najlepszych "logicznych" filmów SF edit. Co do Incepcji jeszcze - może okaże się pomocne: tu masz faq z odpowiedzoami na najważniejsze kwestie > https://www.filmweb.pl/film/Incepcja-2010-5...torstwa,1428653 i oczywiście niezastąpiony wykresik > https://clutch.mtv.com/wp-content/uploads/2...c_by_dehahs.jpg (chociaż ma kilka błędów) Jak lubisz takie filmy to jeszcze koniecznie sprawdź Memento (film dzieje się od końca - genialne) oraz Prestiż (przez cały film wszystko wydaje nam się oczywiste żeby na końcu pojawił się zonk) Edytowane 15 Grudnia 2010 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Póki co świat nie widział jeszcze lepszego filmu niż Kompania Braci Spielberga i sz. Ryan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tomaan: Piwo dla Ciebie Ja wybieram się w sobotę na... JackAss 3D. Po za tym muszę obejrzeć Incepscję. Ponoć prawie tak dobra jak mój ulubiony Matrix <3 Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messina Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bardzo lubię thrillery. Szczególnie podobało mi się "Przebudzenie', "Przeczucie", "Sierota", "Linia życia" Sprzedam bazę meilingową agencji interaktywnych i reklamowych - 10 000 adresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi