gallus Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 A czy jest lub będzie możliwość dodawania do dodawarki artykułów z synonimami tak aby można było uzyskać większą liczbę unikalnych artykułów??? Czy jedną stronę będzie można dodać po wyborze po kolei kolejnych baz katalogów do katalogów z tych baz??? 20 stron zapleczowych 70 złotych, ze zdjęciami 100 złotych. Utrzymanie na rok 70 PLN. OFERUJĘ MOŻLIWOŚĆ STWORZENIA DOWOLNEGO ZAPLECZA - ILOŚĆ SERWISÓW I PODSTRON ORAZ CENA DO UZGODNIENIA https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=124858&st=0#entry880679 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Gdyby tego typu narzędzie nie obsługiwały synonimów to nie byłyby warte funta kłaków. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Teraz jest jedna baza, w przyszłości będzie wprowadzona obsługa wielu baz, dzięki czemu będzie można dowolnie wybierać, zmieniać. Synonimy są obsługiwane. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Chciałbym przypomnieć, że promocyjna cena 90 zł netto obowiązuje do końca roku. Od pierwszego stycznia 120 zł netto. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!s!ek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jak idzie praca nad planowaną aktualizacją? Zabytki w Sandomierzu Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Już wiele radzy przesuwałem termin, ale już prawie skończone. Jutro będzie MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ten automat kosztuje 90 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tak MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ok, zatem pytanie wysłane na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 miało być najpóźniej w sobotę...a tu kończy nam się niedziela i o updacie ani słychu ani dychu Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Aktualizacja Don Precel 2.0 W aktualizacji trochę zmian: - zagnieżdżone synonimy - dodawanie przez proxy - eksport raportu do sb pingera - i ogólnie poprawiona funkcjonalność (bo było kiepsko) Poszło na email, jeśli kogoś pominąłem, proszę o kontakt. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobes Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Na jakim serwerze utrzymujecie ten skrypt? Ja już próbowałem na neteasy i jupe i na każdym jest błąd Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/***/wp.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 AKTUALIZACJA: w sumie nic nowego, ale poprawione błędy, które powodowały w niektórych przypadkach: - zapisywanie w raporcie innych wyników - zawieszenie dodawania Wszystkim zgłaszającym błędy (i nie zgłaszającym) dziękuję za cierpliwość. Jeśli chodzi o serwer polecam iswift - nie ma tam żadnych problemów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To jaka jest w końću cena tego ? 146zł czy jak w Twojej sygnaturce pisze 90zł ? Gdzie możńa kupić? Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Zrób miejsce na PW, to Ci napiszę co i jak. Aktualna cena to 90 zł netto. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.