Elegant Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Chcę zrobić dwa bardzo duże blogi tematyczne pod SWL Statlinka, w którym jak wiadomo liczy się współczynnik treści. Z tego też powodu chyba WordPress odpada. Szukam czegoś prostego, łatwego do instalacji i przyjemnego w obsłudze dla bloga, na którym będzie dużo wpisów, które będzie można rozbić na jakieś kategorię a jednocześnie cały skrypt będzie zajmować mało kodu, żeby współczynnik treści był duży. Co możecie mi polecić? Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=102270 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witaj, CMS nie ma znaczenia , moze byc i WP byle z odpowiednią skórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kask-18 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ponoć piko cms nieźle spisuje się pod statlinkiem Profesjonalne tworzenie stron kielce oraz serwisów internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 To wolałbym najlepiej wordpressa. Czy ktoś może mi podesłać linka do kilku takich "odpowiednich skórek" żebym mógł sobie wybrać? Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Polecam Funi CMS. Cms pisany był z myślą o SEO i statlinku. Ja stawiam na tym bardzo porządne strony dla statlinka. Mam wysoki współczynnik treści do kodu. Templatki można samemu łatwo dostosować, jest też klika za free oraz strefa szablonów. Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Testowałem Funi. Jest ciekawy, jednak mimo swej prostoty często bardzo problematyczny. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym to postawił na WordPressie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ok, ja bym też wolał na wordpressie ale wordpress nie da wysokiego współczynniku. Jeśli jest jakaś super optymalna templatka to może ktoś podeśle linka??? Ja jak widzę, że moje linki są w statlinku na wordpressie to widzę stronki, na artykuły mają nawet po 2-3.000 znaków i dwa opisy w modułach po bokach czy na dole. Czy ktoś z Was na PIKI cms na postawioną jakąś większą stronę, gdzie w kategorii jest kilkadziesiąt artykułów??? Jeśli tak to proszę o linka na prova. Czy w ogóle piko daje taką możliwość czy to raczej coś do prostych małych stronek? Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Testowałem Funi. Jest ciekawy, jednak mimo swej prostoty często bardzo problematyczny. Napisz coś więcej, popracujemy nad tym. W tym momencie dodałem poradniki do przerabiania własnych templatek, powstała też strefa szablonów, więc jestem otwarty na propozycję. Support działa, można śmiało pytać : ) Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaJedynce Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zamiast Funi CMS i Piko CMS ogarnij GetSimple, dobry CMS z lekką optymalizacją pod SEO, dobry support, darmowy a w dodatku sporo szablonów. Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 GetSimple podoba mi się, jest bardzo prosty i intuicyjny a do tego PL, tylko jakoś nie widzę możliwości edytowania nazw url, tworzenia kategorii i przypisywania do nich artykułów. Czy odpowiada za to jakiś dodatek? Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 snews jest fajny. forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.