Arkadio Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Coś szybko od ostatniej aktualizacji z 31.08.2004 ale dzisiaj zauważyłem, że przybyło 149 linków do jednego serwisu, a na drugim ubyło 15 :mrgreen: PR bez zmian :roll: a jak u Was wygląda sytuacja ? Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmergiel Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Przybyło 6 linkow PR w miejscu Wczasy i Noclegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Mi właśnie dziś zaindeksowało wszystkie podstrony, które dodałem podczas ostatniej aktualizacji strony. Aktualizacji z 31.08.2004 nie zauważyłem - może strony były zbyt nowe. U mnie PR też bez zmian. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 + 700 linkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weecioo Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 +150 linków (przy czym przed 31.08 było +/- 100, a potem 2 ), PR bez zmian No i zauwazylem jeszcze jedną rzecz- wcześniej google mnie czesał co 3-4 dni, teraz strona w cache była do wczoraj tą z 27 lipca. *it's not a bug, it's a feature!* pozytywne wiadomości narzekalnia polski system zarządzania projektem i wspomagania komunikacji grupowej - online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyktek Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 linki stoją ale zindeksowało serwis ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Przybylo ponad 200 linkow, PR bez zmian, PS Pojawily sie linki z kopii katalogu WebwWeb Poza tym bardzo duzo nowych linkow z samego katalogu webwweb Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 przybyło troche linków, PR spadł z 4 do.. 0 aaaaaaaaaaaaaa................ pogrążony w rozpaczy Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Zastanawiajace dlaczego PR na mojej stronie nadal stoi w miejscu. Co ciekawe strona glowna nadal ma nizsze PR niz podstrony. Od chwili gdy PR zostalo pierwszy raz naliczone nic sie nie zmienilo Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Zastanawiajace dlaczego PR na mojej stronie nadal stoi w miejscu. Co ciekawe strona glowna nadal ma nizsze PR niz podstrony. Od chwili gdy PR zostalo pierwszy raz naliczone nic sie nie zmienilo Publiczne Pr juz dawno nie bylo aktualizowanie, wiec nie sposob wiedziec jakie jest naprawde. przybyło troche linków, PR spadł z 4 do.. 0 takie rzeczy sie teraz zdarzaja. Strona glowna optymalizacja.com przez kilka tygodni miala PR0, a zpozniej znowu PR3, wydaje mi sie ze to sa jakies przeklamania, nie przejmowal bym sie tym... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Publiczne Pr juz dawno nie bylo aktualizowanie, wiec nie sposob wiedziec jakie jest naprawde. Ok to fakt ale w takim razie skad ruch PR ludzi piszacych na tym forum? Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Ok to fakt ale w takim razie skad ruch PR ludzi piszacych na tym forum? wedlug mnie to sa przeklamania, albo w toolbarach, albo w algorytmie publicznego PR...., nic nie wskazuje na to zeby byl jakis prawdziwy update, albo jego poczatki. Moze Google postanowil znowu zmienic algorytm checksum, skoro juz jest publicznie zlamany..... i testuja... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 wedlug mnie to sa przeklamania, albo w toolbarach, albo w algorytmie publicznego PR...., nic nie wskazuje na to zeby byl jakis prawdziwy update, albo jego poczatki. Moze Google postanowil znowu zmienic algorytm checksum, skoro juz jest publicznie zlamany..... i testuja... Fakt tak rowniez moze byc. A co myslisz w takim razie o PR obok pozycji w katalogu googla. Bo wg mnie to 2 rozne rzeczy albo PR na toolbardze zablokowane natomiast w katalogu dziala po starem ... Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Fakt tak rowniez moze byc. A co myslisz w takim razie o PR obok pozycji w katalogu googla. Bo wg mnie to 2 rozne rzeczy albo PR na toolbardze zablokowane natomiast w katalogu dziala po starem ... Zastanawia mnie to juz od dluzszego czasu i nie wiem dlaczego tak jest. Zauwaz, ze tak jest tylko dla niektorych stron. Ja na ich miejscu gdybym mial zablokowac PR na tollbarze to bym wyzerowal wszystkich i nie byloby problemu, a tak to nie wiadomo co sie dzieje... :?: :? https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Zastanawia mnie to juz od dluzszego czasu i nie wiem dlaczego tak jest. Zauwaz, ze tak jest tylko dla niektorych stron. Dokladnie ja to obserwuje na swojej stronie ale gdzies juz cos podobnego widzialem wiec nie jestem osamotniony. Ciekawe bo juz sie zblizamy do 80 dni od update PR i kurcze nic sie nie dzieje. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.