MaxPan Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Z polskich SEO hostów polecam w takiej kolejności jak pisze iSwift lokoz.info Neteasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Neteasy To jak z deszczu pod rynnę. Nie polecam. Zainteresuj się kontami SEO w Iswift. a ja jakl najbardziej polecam Neteasy i iSwift. dwa bdb hostingi seo. z czego ten pierwszy tanszy, a drugi drozszy . na zaden nie moge sei skarzyc. jedynie troche mniej bajerow w panelu neteasy jest, ale co najwazniuejsze czyli autoinstalator jest . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3ddy Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Polecam wykupienie 5 różnych hostów ~15zł każdy, wyjdzie raptem ok. 70/80zł rok a mamy całkowitą dywersyfikacje IP i dostawców (jak coś padnie to jedna strona a nie wszystkie). Minus - pięć paneli a nie jeden Przykład: www.unixstorm.org www.altblue.pl www.jupe.pl www.ipns.pl www.synergiahost.pl (do każdej kupionej domeny hosting gratis! z możliwością podpięcia 5 domen) za cenę ok 70 zł 6 adresów IP i 1 domena na rok (a da się jeszcze taniej...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Dzięki Panowie, mój wybór padnie pewnie na iSwift, bo jak widzę praktycznie wszyscy go polecacie, a ceny przyjemne. Ktoś tu ostatnio pisał, że na PiO nikt nie chce pomagać. Osobiście nie mam takiego odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mi iswift zaszedł bardzo mocno za skórę na początku: częste pady, ale od jakiegoś czasu jest już w porządku. Mają też szybki kontakt z klientem. Pozdrawiam, BV Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 www.jupe.pl Uwaga na promocję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 uwaga na co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 he he he co nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 z hollandii wszystkie 3 lądują się dobrze szybko bez problemów xd Albo jestem najbliżej albo u mnie szybko to dla was wolno:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ja mam neo i tez bardzo szybko sie wszystkie stronki zaladowaly. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Uwaga na promocję. Promocja jest wyraźnie oznaczona, promocja jest tylko jedna - nikt nie powinien tego przeoczyć Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja bym polecił LaoHost dobre ceny, 4 IP do konta, serwery stabilne !!! Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja natomiast NIE polecam logout.pl ... ich support to kpina :/ Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Też przyłącze sie do poszukiwań z omnihosta. 99,9 % to taki chwyt ;-) Jestem strasznie zawiedziny stabilnościa omnihosta - szczególnie klienci mnie obrzucają , ze im nie działa strona i tak co tydzien dwa. Ale fakt że IP jest dużo za tę cenę. Wczoraj mi sie rzuciła reklama https://www.seohosting.com/ , ale tani nie są 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A czy ktoś używa na co dzień seolite.pl? Jakby nie było to marka lokoz.info, ale wolę zapytać. Ceny bardzo przyjemne. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.