Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Mega niszowe frazy mogą się delikatnie podnieść, ale na za wiele w tej materii nie należy liczyć :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie rozumiem waszego gadania. Jest bardzo dużo mega niszowych fraz i ja na takie hasła pozycjonuję swoje strony. I wiecie co? To się przekłada na ilość klientów. Takie gadanie, że dodawarka nic nie daje jest nie na miejscu moim zdaniem )nawet pytanie o to nie jest na miejscu). Trzeba nauczyć się jej po prostu używać. Wcześniej korzystałem z tej darmowej dodawarki i osiągnąłem dzięki niej bardzo dobre efekty. Aktualnie używam tej z tego tematu i również jestem zadowolony. Małym nakładem pracy mogę sobie podlinkować swoje podstrony. Nic więcej mi nie potrzeba.

Skuteczność pewnie wzrośnie, gdy będzie można dodawać do wszystkich katalogów EasyDir, a nie tylko z zabezpieczeniem matematycznym. Przejrzałem dzisiaj bazę dołączonych EasyDir do programu i z ponad 300 katalogów zachowało się 64 :wow: To są katalogi które w południe jeszcze działały, są zaindeksowane i przyjmują wpisy i mają zabezpieczenie matematyczne.

www.zobacz.wnecie.biz
www.znany.tk
www.z96.waw.pl
www.vspak.pl
www.unitedir.info
www.teledir.info
www.tanie-nieruchomosci.eu
www.strony.zdrapek.com
www.songdir.info
www.site.zdrapek.com
www.sieradz.tk
www.scrapedir.info
www.portalsadecki.tk
www.niemoderowany.katalogic.pl
www.micoff.tk
www.mallorcadir.info
www.ladny.katalog.tanimeblowy.pl
www.katalog-stron.jasq.ovhost.pl
www.katalog99.info
www.katalog98.info
www.katalog97.info
www.katalog96.info
www.katalog95.info
www.katalog94.info
www.katalog93.info
www.katalog92.info
www.katalog91.info
www.katalog90.info
www.katalog.unas.tychy.pl
www.katalog.top-4u.com
www.katalog.spoldzielnia-rzemieslnicza.pl
www.katalog.smerfy.waw.pl
www.katalog.seopogromca.pl
www.katalog.refal.pl
www.katalog.mechatech.pl
www.katalog.lokaty.rzeszow.pl
www.katalog.jasq.ovhost.pl
www.katalog.infinity.dih.pl
www.katalog.holidaycar.pl
www.katalog.holidaybeds.pl
www.katalog.country-home.pl
www.katalog.abc.zgora.pl
www.kat.smerfy.waw.pl
www.kat.glazura.tychy.pl
www.kat.euro.czest.pl
www.kat.abc.zgora.pl
www.i3.glazura.tychy.pl
www.gagadir.info
www.g66.waw.pl
www.easy.2boo.pl
www.e99.waw.pl
www.e98.waw.pl
www.e97.waw.pl
www.e96.waw.pl
www.e95.waw.pl
www.e94.waw.pl
www.e93.waw.pl
www.e92.waw.pl
www.dancedir.info
www.beyondir.info
www.baza.unas.tychy.pl
www.balldir.info
www.alledir.info
swiateczny.info

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Czy opłaca? To musisz ocenić Ty sam - ja bym kupił, jeśli by była taka konieczność, raz jeszcze. Za taką śmieszną kwotę, choćbyś miał dodawarkę wykorzystać jedynie do indeksacji wpisów w katalogach, to warto. Ale to moje zdanie, poczekaj na rady innych :wow:.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 2 tygodnie później...

czy ktoś z Was ma taki problem jak ja, że wm.php (lub ed.php dla easy dir) wielokrotnie odświeżane nie dodaje w prawie w ogóle wpisów? Kiedyś działało dobrze, jedno odpalenie i dodawał paczkę wpisów, a teraz nawet potrafi się zaciąć i w ogóle nie dodawać, albo dodawać projekt przez kilka dni (ale częściej się zacina i muszę ręcznie dodawać licznik dodawania w pliku projektu na serwerze..)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• 2 tygodnie później...

ravau nie zdziwiłbym się, jesli masz serwer iswift - ostatnio serwery straszne zwolniły - niestety.

Najlepiej przenieść dodawarkę na inny serwer, a najlepiej na localhosta jeśli masz taką możliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności