Carnagge Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 @davit - tak dodawarki obchodza zabezpieczenie w otwartymini. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Pogrzebałem nieco i znalazłem błąd. Zaraz pójdzie poprawka. topx.pl - linki SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jest już może poprawka? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalvinator Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jak wygląda na tę chwilę baza katalogów? Ile zaindeksowanych? Pozdrawiam. Gry na pc to najlepszy sposób na odpoczynek po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie sprawdzałem ostatnio indeksacji, ale już najwyższy czas na aktualizację bazy. Postaram się do tygodnia zaktualizować bazę. AKTUALIZACJA Przed momentem wysłałem aktualizację skryptu, nie powinno być już problemów z zacinaniem projektów. Jeśli ktoś nie otrzymał, a powinien - proszę o kontakt. topx.pl - linki SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Może pomyślał byś nad dodawaniem do otwartych mini itp ? Można by za ten dodatek dopłacać. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Właśnie pracuję nad nową dodawarką, będzie to połączenie DonKata i Precla + kilka nieobsługiwanych do tej pory skryptów. Upgrade dla posiadaczy zabawek napisanych przeze mnie będzie z pewnością opłacalny. Szczegóły wkrótce. topx.pl - linki SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukat76 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 przydało by się coś co będzie w końcu działać, bez konieczności częstych updatów Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Przy najnowszym updacie nie miałem żadnych zgłoszeń o błędach. Sam też korzystam z dodawarki i też nie mam problemów. topx.pl - linki SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 trzymam kciuki za nowy skrypt, nie zwal czegoś Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalvinator Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Kiedy przewidywana premiera dodawarki? Gry na pc to najlepszy sposób na odpoczynek po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramer Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 będzie coś z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babinet Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 przydało by się coś co będzie w końcu działać, bez konieczności częstych updatów ja tam nie narzekam, wręcz przeciwnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jaką macie obecnie skuteczność na podstawowej bazie? U mnie to wynosi mniej niż 10% (na ok. 3k webmini dodanych ok. 250). Czy to baza jest już tak nieaktualna czy to wina serwera? Testuję na jupe.pl. Testowałem też na na iswift i było jeszcze gorzej (na dodatek przestawało dodawać po 2k katalogach). Może coś źle ustawiam? Opisy na ok. 250-300 znaków, dodawanie bez proxy (może dlatego?) EDIT: A w raporcie widnieje, że nie dodało do 900 katalogów (chciałem ponownie przejechać te katalogi do których nie dodało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Coś musisz mieć źle ustawione. Mówisz o artykułach, czy może zwykłych wpisach? Ja dodaję same artykuły i bez problemu 1k osiągam. Kiedyś było 2k ale to zależy również od opisu. Być może tu jest diabeł pogrzebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.