djram Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników. pisze bo mam kilka pytan, chcialbym pozyskac fundusze z EU na otworzenie firmy pozycjonującej. Czy moglibyscie mi pomoc bo chcialbym wyliczyc ile pieniedzy bedzie mi potrzebnych na narzedzia sprzet rozne licencje itd Nie chce o niczym zapomniec dlatego prosze was o pomoc https://4mobile.eu/strony-internetowe-olkusz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jeżeli tego nie wiesz to tobie jeszcze rano otwierać firmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djram Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jeżeli tego nie wiesz to tobie jeszcze rano otwierać firmę no to jesli ty wiesz to mi powiedz w glowie mam plany tylko nie jestem pewny czy te 18 tysiecy pokryje wszystkie koszty https://4mobile.eu/strony-internetowe-olkusz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 18 tys posiadając zaplecze czy bez? ja zaczynając seo wydałem 25 tys zł na całe zaplecze i narzędzia.. do dziś nie mam wszystkich i zaplecze ciągnie rośnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djram Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 18 tys posiadając zaplecze czy bez? ja zaczynając seo wydałem 25 tys zł na całe zaplecze i narzędzia.. do dziś nie mam wszystkich i zaplecze ciągnie rośnie... no w sumie zeby dobre zaplecza posiadac to ile pieniedzy bym musial wydac za arty itd ? https://4mobile.eu/strony-internetowe-olkusz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Wybacz ale nie masz o tym zielonego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djram Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Wybacz ale nie masz o tym zielonego pojęcia. nigdy nie dawalem zlecen na pisanie artow nigdy nie wydawalem na to pieniedzy zawsze robilem to sam nigdy nie interesowalem sie cena dlatego pytam https://4mobile.eu/strony-internetowe-olkusz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Chyba pomyliles dzialy. Dzial dowcipy jest kilka nizej Jak nie wiesz takich podstawowych rzeczy to jak chcesz obslugiwac klientow? Rozumiem, ze ich tez sie zapytasz ile chca Ci placic, a pozniej sie ich zapytasz co masz robic, bo tego tez nie wierz... Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 zakładając 15 artów po 1000 znaków to masz 60zł teksty, lay do tego 140zł, cięcie 100zł. Licz 300zł sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 kupując teksty u nas czyli w sklepie ze stopki to dużo ja wychodzę z zasady ze 10 tekstów na zaplecze to minimum:) ale każdy ma swoje zdanie... polecam także na start kupić już gotowe zaplecze tu tez polece siebie mam jakieś 90 sztuk do sprzedania tanio bo trzeba sie pozbyć lepszej i gorszej jakości ale wracając do tematu licząc ze sam będziesz składał zaplecze to powiedzmy 200 sztuk zaplecza(na start) to 2 tys artów licząc po 1.5 zl tekst to wyjdzie 3 tys zl jak dobrze liczę + domeny oczywiście 100 regionalnych 50 pl i 50 funkcjonalnych(trzeba różnicować) to będzie 400zl regionalne 750 pl 450 funkcjonalne wiec 1600 domeny do tego trzeba serwerki z rożnymi ip 200 sztuk(osoby które maja opinie ze ip niema znaczenia niech przemilcza nie trzeba offtopica) 200 sztuk kupując u slawka (szybki-serwer.pl) masz 3000zl rok wiec masz opląty roczne i na wstępie 4600 + teksty 3 tys 7.600zl na samo zaplecze:) po roku kwota sie podniesie bo domeny trzeba przedłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubis Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 18tys. starczy - na starcie nie trzeba mieć wszystkiego. Ale chyba brak ci najważniejszej rzeczy. Wiedzy. Nie mówiąc o doświadczeniu. Więc na twoim miejscu zrobiłbym jedną z dwóch rzeczy: 1. odpuścił sobie ten pomysł, 2. najpierw się podszkolił a potem złożył wniosek. Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A jeszcze zapomniałem dodać do swoich obliczeń np publikera to 350zl bo jakos linki trzeba zdobyć i trochę z 1mln punktów w jakimś swl na 2-3 msc to jakieś będzie gotlink to jakieś 90zl za 100k to będzie jakieś 900zl msc x 3 2700 dobrze liczę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzek Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 10 tys na adwords na "pozycjonowanie stron" i 10 tys na Swle Szczerze to nie chciałbym trafić na firmę co wzięła kasę z dotacji i uczy się na klientach. Jeżeli chcesz brać z UP to raczej nie dostaniesz kasy na pisanie artykułów, na taką liczbę domen, serwerów itp. pizzeria malbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ogólnie z UP czy UE ciężko dostać fundusze na rzeczy "niematerialne" typu hosting, domeny, cerftyfikaty ssl itd. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Tak na start - z uni można wyciągnąc znacznie więcej, 18k jest z UP, z UE 40-50k można wziąść. @djram - nie liczyłbym na uzyskanie tutaj odpowiedzi na Twoje pytanie. Nie sądzę żeby ktoś chciał sobie chodować konkurencję ... bo to Polska właśnie :-) Odnośnie samych dotacji, tak jak zostało wspomniane, będziesz mógl wydać niewielki % lub nawet wcale na postawienie zaplecza. @tazzek - każdy jakoś zaczynał. I nie próbuj mi wciskać że nie :-) Poza tym nigdzie nie zostało określone że to będzie cały budżet. A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.