szy Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ale mieszaja! ... czy bardzo będziecie się ze mnie śmiać, jeśli napiszę znów, że właśnie o to G. chodzi? :] Im mniej możliwości przewidywania wyników, tym bardziej grząski grunt pod branżą SEO, tym mniej łatwych pozycjonerów, tym spokojniejsza praca guglowników... :] ... no i, zastanówcie się, od wielu dni Google indeksem raz po raz przewraca na wszystkie strony i... co? I nic. Słyszeliście by gdzie indziej ktoś narzekał, ktoś inny niż 'branża'? A ilu nas jest? 0.1%? :] Szy. prowokująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 A ilu nas jest? 0.1%? :] Ale jakie 0,1%! Elektorat niezły, bo z kasą Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Elektorat niezły, bo z kasą Hehe, wiesz, jak widzę jak tu pozycjonerzy piszą prośby o sponsorowanie *domeny*, to... nie wiem jak z tą kasą... :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Myślałem raczej o tych pozycjonerach, którzy mogą głosować. ;] Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 z branży też tylko narzeka pewien % Szy Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Mały update informacji o moim wypadku z G$$gle. Mam jednak trochę wejść z Google. Mniej więcej tyle co z Onetu. Około 5-10% tego co przed tym czymś co niektórzy nazywają updatem. Google cały czas mi ładnie indeksuje nowe strony. Jest jakby filtr na wszystkie słowa z których miałem najwięcej wejść, bo to co teraz to typu 50 wyników. Wcześniej tego nie podałem, bo akurat na tym serwerze gdzie jest ta strona, nie mam statystyk ani dostępu do logów. Mam AlienSTATS, gdzie jest jedynie podsumowanie miesięczne, a teraz mamy początek miesiąca i są wejścia z Google. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wipqozn Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Postarałem się wyalgorytmować korzyść, jaką odniósłbym gdyby to wyniki z jednego z DC stały się podstawą update. Co prawda algorytm nie jest jeszcze idealny i prace nad nim wziąż trwają, jednak z pierwszych obliczeń wynika: około 150.000 dodatkowych uni miesięcznie. Modlę się aby dane DC wzięło górę Skuteczne pozycjonowanie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Z moich ostatnich obserwacji, zwlaszcza "66-tek", wynika, ze zmiany "J3" wydaja sie ustepowac. Ktos jeszcze ma takie spostrzezenia ? Szlachetne Google nikt sie nie dowie jak anty-seo'ujesz az zajaggerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Wczoraj byłem pod pewnym hasłem na 3 pozycji, dziś jestem daleko daleko, że szkoda gadać :/ Zwariować można :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wipqozn Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Z moich ostatnich obserwacji, zwlaszcza "66-tek", wynika, ze zmiany "J3" wydaja sie ustepowac. Ktos jeszcze ma takie spostrzezenia ? 99072[/snapback] Niestety Skuteczne pozycjonowanie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 zaczynam wracać a nawet jedna bardzo ciężka w tej branży fraza weszła do top3 jescze tylko niech przywróci mi indeks forum i będę szczęśliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 a to #%%^ z tego google, magiczne dc odeszło w zapomnienie.. przynajmniej u mnie... ehh i nadal 126 miejsce Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 dla mnie mogą zostać dane z 216.239.57.99 + jeszcze kilka zmian :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajfus Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ehh... ja znowu zaczalem spadac. Kulturystyka Oferty pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Z moich ostatnich obserwacji, zwlaszcza "66-tek", wynika, ze zmiany "J3" wydaja sie ustepowac. Ktos jeszcze ma takie spostrzezenia ? 99072[/snapback] J3 jeszcze się nie zaczął Przynajmniej według Matta Cuttsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.