szy Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Poza tym, to nawet nie trzeba siedzieć i czytać lamentów seoświata: na chłopski rozum oczywiste jest, że G. musi nas trzymać na wodzy i podkładać kłody. Magików nie powstrzyma nigdy. A pozycjonerów za 10 - owszem. Na szybko - jeszcze raz: ile jest prostych i frikowych metod pozycjonowania, seospamu, itp? Systemy, katalogi, ffa, księgi gości... Więc wszyscy korzystający z powyższych muszą się liczyć, że każdy dzień będzie jak wczoraj. ... albo my, albo Google... :> Proste, chyba? :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siker Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A ja miesiac temu wrocilem z domena do wynikow od razu na I miejsce. A dzisiaj znow mnie nie ma:( Jakis sandbox powrocil?? Nie uzywam linkora ani mu podobnych Ograniczylem dmozy (na tej domenie nie mam ani jednego). PR4 Pozdrawiam A ja nie będe miał sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A mozesz powiedziec ktory to jest McDar (jaki ma user name)? McDar. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coroner Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Cos z chachem jest nie tak bo google trzyma kopie sprzed tygodnia a w sobote miał jeszcze aktualne. Sprawdzałem w sobote bo miałęm problemy z kodowaniem na jednej stronie. I wtedy było w kopii poprawnie a wczesniej były krzki. No i dzisiaj sa krzki i na dodatek jest strona z pierwszego dnia działalności, czyli stara kopia. A jak wyjaśnić fakt, iż jedna strona wyszła z szarego konca dla trudnego hała ( olbrzmia konkurencja ) na 5 miejsce? Nie dodawałem linków a takim anchorem gdyż promowałem ją pod innym. Sama z siebie wyskoczyła od tak? Dziwne to wszystko Na zlecenie litery w zdania składam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nilhir Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Super na tamtym DC jestem jeszcze niżej :/ pod "gry rpg" spadłem o 6 pozycji a pod "rpg" o 52 A co do sprawdzania na DC to sprawdzam tym Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Cos z chachem jest nie tak bo google trzyma kopie sprzed tygodnia a w sobote miał jeszcze aktualne. Sprawdzałem w sobote bo miałęm problemy z kodowaniem na jednej stronie. I wtedy było w kopii poprawnie a wczesniej były krzki. No i dzisiaj sa krzki i na dodatek jest strona z pierwszego dnia działalności, czyli stara kopia. 93108[/snapback] Ja pilnuję cache Gugluf dla swoich serwisów. Cały czas mam aktalne, nic się nie cofa. Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Moja nowa strona, która ma ~2 tygodnie razem posiada około 40k podstron. Dziś ma 166k w indeksie, czary? Struktura linków jest ta sama, zmieniła się tylko treść niedawno. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ojej. Nie chciałbym być niemiły , ale... A nie mówiłem? Pozdrawiam, J. (liczący zyski) P.S. Jeżeli zauważyliście, był update linków, ale wyłącznie dla domen, które nie załapały się na poprzedni i miały do teraz "0". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jak dla mnie to mielenie Gugluf zwiastuje nadejście update PR. Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 pozdrawiam liczących zyski przyglądam się moim stronom i... żadnych spadków nie widzę. choć w niektórych stosuję konkretne mixy... nawet taka, na której mi nie zależy i która jedzie wyłącznie na linkorze wróciła z 8. strony wyników na 3. stron jest trochę, zmian nie widzę, może więc brali wg klucza: kto wyleciał w marcu ma teraz spokój...? pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 o tak tak chyba jest w marcu było be,a teraz jest cacy wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A ja tak szczerze mówiąc to ciemny jestem jak tabaka w rogu wszystkie strony do góry albo zachowały swoje pozycje (nr1 już wyżej nie może ) ale sądze, że jeszcze za wcześnie na wysnuwanie jakichś wniosków, poczekam aż linkorowcy sie ustabilizują i zobacze jak to jest, jedno co zaobserwowałem to na jedna fraze skok w góre konkurencji pozycjonującej linkujem pro. Przypuszczam, że te przetasowania zbiegły sie z padem linkora i czymś do końca niewiadomym na DC-ch googlarki. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Wydaje mi się, że G. przelicza wartość linków na nowo, tylko najpierw wziął te stare domeny do ustawienia. U mnie tylko jedna strona się wzmocniła, od ponad 2 lat w DMOZ. Reszta dół straszny... bida z nędza. Normanos, smalec nie jest taki zły... Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Przypuszczam, że te przetasowania zbiegły sie z padem linkora i czymś do końca niewiadomym na DC-ch googlarki. 93129[/snapback] Bez przesady Sądzisz, że Linkor ma taki wpływ na Polskie wyniki (już nie mówie o światowych, bo tam też płaczą)? Bo ja sądzę, że pad linkora nie miał na to większego wpływu, a i nie był to pierszy pad. Co do Gugli - rozumiem, że mogło coś paść na jakimś DC - każdemu się może zdarzyć, a i Google się zdarzyło. Ale nie wmówicie mi, że straszny wypadek się zdarzył na wszystkich DC, bo z tego co obserwuję wynika, że te wyniki które są teraz, przenoszone są na inne DC. Przypomina mi się sytuacja kiedy to PR przestał się wyświetlać, też była panika, insynuacje itd. A teraz to zwykły update + ewentualnie zmiany algorytmu do którego Gugel się przygotowywał od dawna i którego się można było spodziewać w odpowiedzi na ruchy konkurencji. Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Moje skromne 3 grosze... Na wiele fraz w zakresie do 2'000'000 wyników (w takich sie poruszam) trochę w górę. Główne linki to katalogi (nie dmozy) choć od ostatniegu update BL zaniedbałem dodawanie do katalogów. Nie stosuje żadnych systemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.