Skocz do zawartości

Domena warta 100 tyś. jaroslawkaczynski.pl na sprzedaż

raulq7

Rekomendowane odpowiedzi

"Chcę nadmienić że domena przynosi bardzo konkretne dochody z różnego rodzaju programów partnerskich i działań SEO. Oczywiście posiadam udokumentowane dowody zarobku na serwisie. Dochód z serwisu sięgał do kilkunastu tysięcy złoty miesięcznie!. Cena domeny tak naprawdę zwraca się w ciągu paru miesięcy, niestety moja obecna sytuacja życiowa wymaga nagłej sprzedaży domeny. "

Hmm, ciekawe czemu obecnie nie ma reklam, jeżeli jest taki potencjał w domenie. W te 10 dni gość dorobiłby sobie minimum kilka(naście) tysięcy złotych.

W kodzie źródłowym widzę, że umieszczone są reklamy Googla, jednak się nie wyświetlają (BAN?) :P

Ponadto stopka na stronie wymiata! (wiem, wiem, chodzi o domenę). SWL na domenie z takim potencjałem... i jeszcze chamsko oznaczone komentarzami "<!-- SWL -->..."

Dla mnie aukcja bomba! :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Chcę nadmienić że domena przynosi bardzo konkretne dochody z różnego rodzaju programów partnerskich i działań SEO. Oczywiście posiadam udokumentowane dowody zarobku na serwisie. Dochód z serwisu sięgał do kilkunastu tysięcy złoty miesięcznie!. Cena domeny tak naprawdę zwraca się w ciągu paru miesięcy, niestety moja obecna sytuacja życiowa wymaga nagłej sprzedaży domeny.

az tyle sie teraz placi za swl w stopce?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Też pierwsze co mi się rzuciło w oczy to mega stopka :)

Moim zdaniem już nie warto inwestować w Jarka, robi dużo hałasu, jest krzyżakiem, ale niedługo już się będzie o nim tyle mówić. Jak w wyborach nie wygrają to w ogóle klapa.

Na adsense może faktycznie ban za "polecamy".

Może Donald kupi, żeby Jarka obsmarować :P

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

niestety moja obecna sytuacja życiowa wymaga nagłej sprzedaży domeny.

ktoś/cos się do D dobiera ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

1. Dobra nazwa domeny sama w sobie nie jest wyznacznikiem wartości strony, a już na pewno nie w przypadku kiedy się nie wie co z danym adresem zrobić.

2. Te "konkretne dochody" to jakaś bzdura - kilka osób już zauważyło jak tam sprawa wygląda z reklamami i linkami w stopce...

3. Zastanawiam się, jak z prawnego punktu widzenia wygląda zakup tego typu domeny. Czy wykupienie adresu składającego się z imienia i nazwiska jest legalne? Strona prywatna z nazwiskiem w adresie to chyba nie to samo co wykorzystanie nazwiska osoby publicznej. Wiecie może coś na ten temat?

Oczywiście że jest legalne, tylko jeśli przyjdzie ob. Jarosław Kaczyński (niekoniecznie ten o którym myślimy) to prawdopodobnie sąd zasądzi jego prawa do tej domeny.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

qrcze, z 460 posłów pewnie są jeszcze wolne domeny imienazwisko, zarejestrować wszystko co wolne i sprzedawac na fali popularnosci danego polityka ;)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

qrcze, z 460 posłów pewnie są jeszcze wolne domeny imienazwisko, zarejestrować wszystko co wolne i sprzedawac na fali popularnosci danego polityka ;)

a jeszcze są ci, którzy w sejmie już nie są... np. andrzejlepper.ro (to od rolnik :))

dymna.jpg

Ja bym kupił januszpalikot.pl :) i prowadził jego fanklub. Czemu on ? bo to pewna inwestycja Pana Janusza nie da się usunąć z mediów oraz z życia publicznego, bo jak widzi , że sondaż słabnie nagle się pojawia i robi dużo szumu, więc domena będzie ciągle atrakcyjna.

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności