jun_dymek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam Właśnie się zaindeksował więc stwierdziłem, że zaproszę do dodawania. Katalog jest ściśle tematyczny - diety, odchudzanie, zdrowie. Zapraszam do dodawania wpisów i zgłaszania ewentualnych błędów/niedoróbek (starałem się ich uniknąć, ale sami wiecie jak jest). Proszę dodawać wpisy zgodne z regulaminem (nazwa serwisu musi się znaleźć w tytule). Pozdrawiam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 moglbys zrobic kategorie pozostale gdzie mozna by dac wszystko inne zwiazane ze zdrowiem, np katalogi tematyczne jak twoj, portale o zdrowiu, blogi dla kobiet, itd Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 moglbys zrobic kategorie pozostale gdzie mozna by dac wszystko inne zwiazane ze zdrowiem, np katalogi tematyczne jak twoj, portale o zdrowiu, blogi dla kobiet, itd Katalogów nie będzie. Pozostałe kategorie dodam jako podkategorie dla zdrowia i urody. Dzięki za uwagi. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Podana ilość słów kluczowych jest zbyt duża. Mozę łaskawie określisz ilość nie tylko w regulaminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 na wordressie byłoby lepiej to az tyle tych diet jest ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Tez o tym pomyślałem,mi by było zal licencje na seoka.Dużo tego niema i bum ma tego typu treść powoli mija. Pisałem kiedyś diety na zamówienia,indywidualnie dopasowane,tak 5 lat temu było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rak115 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 pół roku wcześniej gdybyś go wydał, to bym go gruntownie przejrzał Już mi nie potrzebny. Dobrze, że powstają takie katy - każda tematyka jest potrzebna tak naprawdę. Choć i bum mija, zawsze znajdzie się kilkaset (tysięcy) osób z naszego kraju, które będą szukały tego typu informacji w sieci !!! Graficznie bardzo ładnie, prosto, przejrzyście - fajne ikonki Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Tez o tym pomyślałem,mi by było zal licencje na seoka Licencja się marnowała więc warto było ją wykorzystać. Podana ilość słów kluczowych jest zbyt duża. Mozę łaskawie określisz ilość nie tylko w regulaminie? Już określiłem - szkoda, że dla słów kluczowych w seokacie nie ma odliczania takiego jak w opisie strony. I jeszcze jedna kwestia. Proszę w tytule wpisu zawrzeć nazwę witryny, której dotyczy. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.