mrozik Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To ja może wyjaśnię dlaczego firmy dają coś za darmo. Podstawy marketingu się kłaniają. Gdy firma wie, ile jest dla niej wart statystyczny klient wie ile może poświęcić na jego zdobycie. Tak działają banki. Dostajesz za darmo, ale potem wydasz na ich usługi, lub na usługi komplementarne. Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubis Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To jest za duża firma żeby bawiła się 5 lat na zdobycie 10% rynku. Muszą więc mocno wejść. Promocja za dwa miesiące się skończy. Wtedy puszczą reklamę - "w dwa miesiące zdobyliśmy ...... klientów. Jesteśmy najszybciej rozwijającym się hostingodawcą w Polsce". I jaki będzie efekt? Kolejni ludzie sobie pomyślą - chyba faktycznie są dobrzy skoro tyle firm/ludzi skorzystało. Pójdą więc do nich po hosting - tym razem płatny. I za 5 lat będą mieli nie 10% tylko 25% rynku. A jak nie, to zwiną interes bo to będzie dla nich nieopłacalne. Identyczne strategie stosuje choćby PLAY. Chcąc zdobyć rynek dają często lepsze warunki (cenowe) niż inne sieci. Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazael Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Założyłem sobie tam konto, ale regulamin, faq/pomoc, panel administratora, oraz możliwości pozostawiają bardzo dużo do życzenia. Na obecną chwilę, to mogą klientom oferować biliony terabajtów powierzchni oraz nielimitowane transfery - co z tego, skoro nie można sobie nawet swojej domeny przekierowac na ich dns. Ze względu na marną pomoc techniczną na ich stronie, zapytałem się ich czy można przekierować swoją domenę na ich serwery. Spytałem się ich też, czy jest mozliwość zaminy rekordów mx na serwery google itp. Odpisali: Chciałabym Pana poinformować, iż delegacja domeny, w tym możliwość zmiany rekordów MX, w związku z pewnymi utrudnieniami pojawi się w "1&1 Pakiecie na Dzień Dobry" na początku nadchodzącego roku. Konfiguracja naszego konta nie przewiduje indywidualnej edycji parametrów technicznych. Spytałem się też, czy jest mozliwośc indywidualnych ustawień PHP, bo z tego co zauważylem, to są spore ograniczenia z htaccess (nawet register_globals nie da się tam zmienić). Jeżeli chodzi o konfigurację php.ini lub htaccess należy stworzyć żądany plik z odpowiednim wpisem jak np.: "allow_url_fopen=on", w folderze, gdzie ma być zastosowana reguła. Zaznaczam przy tym, iż reguła nie działa rekursywnie i każdy podkatalog wymagający do swojego poprawnego działania danej reguły, musi zawierać odpowiednio skonfigurowany plik. Odpisałem, że wklepywanie" plików php.ini z tymi samymi ustawieniami do każdego katalogu (a jest ich bardzo dużo) i w przyszlości ich modyfikacja to trochę żmudna praca... Wydaje mi się, iż odblokowanie funkcji w .htaccess - "suPHP_ConfigPath", ze ścieżką dostępu do jednego pliku php.ini byłoby dużo prostrzym rozwiazaniem... Odpisała: jeżeli wspominana przez Pana opcja będzie przyjęta przez system, z pewnością ułatwi to pracę z bardziej skomplikowaną hierarchią plików. heh, niestety opcja ta nie jest dostępna :-/ Wygląda na to, że szybko się tam nie zadomowie i chyba jednak zdecyduję się pozostać tam, gdzie jestem... Uważam, że tak bogata firma hostingowa powinna najpierw odpowiednio skonfigurować swoje serwery oraz dokładnie opisać warunki pracy z nimi, a dopiero później brać się za reklamę i sprzedaż. Tak poważna firma z takimi niedociągnieciami może za dużo nie zwojojować w Polsce, zwłaszcza, że Polak nie jest przyzwyczajony do czegoś "za darmo". Jak dla mnie to falstart. Piekielko.com - sklep z biżuterią etniczną / orientalną należącą do plemienia Kuchi z Pakistanu. Kupisz: kolczyki, naszyjniki, naszywki, pierścienie, bransolety, torebki, etui, stroje i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h27 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ma ktoś na tym hostingu SEOKatalog Generała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 żądny katalog nie działał tedy kiedy ja próbowałem.Wątpię ze to się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h27 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Co było powodem niedziałania ? Może Generał coś zaradzi... Właśnie dostałem wiadomość od Generała, że można tam zainstalować ten katalog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Do dziś Suport działa Tragicznie!! A jak jest z mod rewrite ? Bo u mnie coś nie chcą działać przyjazne linki. Jak to jest u was ? https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 U mnie działają normalnie. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Po nieudolnej odpowiedzi na moje pytania związane z konfiguracją serwera, zdecydowałem się napisać do nich jeszcze jedną wiadomość w bardzo ostrym tonie wyrażając również swoją negatywną opinię o stopniu wiedzy konsultantów. Kolejna wiadomość od nich, to przeprosiny i w bardzo szczegółowy sposób wyjaśnienia odnośnie moich pytań. Może zatem warto rozmawiać z nimi twardo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ten serwer to pomyłka na całej linii. Niby za plecami mają dużą firmę, a konfiguracja leży. Nawet stronki na prostych CMS-ach się sypią, a ich skonfigurowanie to droga przez mękę (MySQL nie łączy, konfiguracja php.ini czy htaccess trwa lata). Dodatkowo regulamin jest niezbyt jasny, a o cenniku zapomniano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 moim zdaniem to jeden z najgorszych debiutów zachodniej firmy w Polsce, podobnie zbłaźnił się ebay... panel klienta koszmarny (w dodatku nie działa na wszystkich przeglądarkach), w dziale FAQ nic nie ma, automatycznie instalujące się skrypty są w wersjach ze średniowiecza np. WP ~2.5 ! no ale za darmo i na dwa lata, nerwy gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 nerwy bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gripek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A mi tam wszystko działa... Co prawda na początku tak to wszystko mozolnie chodziło, że nawet po panelu sterowania nie było możliwości się poruszać - wciąż "Przekroczony Limit Czasu"... Ale teraz, przynajmniej dla mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 moim zdaniem to jeden z najgorszych debiutów zachodniej firmy w Polsce, podobnie zbłaźnił się ebay... panel klienta koszmarny (w dodatku nie działa na wszystkich przeglądarkach), w dziale FAQ nic nie ma, automatycznie instalujące się skrypty są w wersjach ze średniowiecza np. WP ~2.5 ! no ale za darmo i na dwa lata, nerwy gratis Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, będę musiał w końcu przetestować ich usługi, za darmo to wiadomo, obowiązek Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Juz po promocji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.