Skocz do zawartości

Nowy dział "uczciwi użytkownicy"

artykuly-sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

Jest dział dla nieuczciwych, jednak nie widzę dla uczciwych. Dlatego prosił bym, aby administratorzy zaakceptowali ten dział jak i nieuczciwi i przykleili go do tej kategorii. Warto by użytkownicy mogli wiedzieć, z jakich usług warto skorzystać :).

Polecam użytkownika : TOMEK 25

Szybka wpłata po wcześniejszym wglądzie w artykuł sprawdzający unikalność :) . Umowa dogadana bez żadnych komplikacji :P. Artykuły również dostarczone z mojej strony.

Edit proszę admina o usuwanie niepotrzebnych komentarzy, jak widać temat dotyczy kogo polecają.

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

tak, to po co tutaj dział nieuczciwi jest? jak dla mnie wole dział na forum, gdzie ma każdy jak wół napisane kto co i jak :shout: więc zamiast dawać swoje opinie, dajcie lepiej to kto WAM COŚ DOBRZE OSTATNIO wykonał... albo wywarł pozytywną transakcję

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Zarówno w prawie, jak i w związkach międzyludzkich jest ogólna zasada - "domniemanej niewinności" / "przywileju zaufania" / itd. - nie ma potrzeby tworzenia działu "Zaufani użytkownicy", ponieważ każdy bez względu na zamieszczoną 1 czy 1000 ofert / napisany 1 czy 1000 postów na początku jest czysty (zaufany) - nie ma czego mu zarzucić :)

Od sposobu prezentacji na forum zależy czy jego oferta zostanie wybrana ... tyle :) Dopiero jak się nie sprawdzi zostanie odpowiednio ukarany - gdzie karą jest przestroga dla innych użytkowników PiO = mniejsza szansa na zlecenie :)

Pozdrawiam :)

przykleili go do tej kategorii
Nie licz na to.
komentarze w profilu sa rozwiązaniem
to po co tutaj dział nieuczciwi jest?
Bo każdy może usuwać komentarze w swoim profilu. Więc te negatywne szybko by znikały.

Miałem jeszcze coś napisać, ale Grim zrobił to bardzo dobrze.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności