HugoZak Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam bardzo serdecznie Projektowaniem stron interesuje się od 2003 roku, jednak miałem parę lat przerwy, które trochę zmarnowałem. Od dłuższego czasu nic nie robiłem w tym kierunku, a teraz planuję od nowa zacząć. Proszę o ocenę nowego projektu. Z założenia miała to być strona przekazująca najważniejsze informacje odnośnie firmy BetOnMarkets oraz promująca programy partnerskie. Chodziło mi o prostotę i przejrzystość oraz starałem się zrobić stronę przyjazną wyszukiwarkom, aby łatwo się pozycjonowało (mój debiut w tym kierunku). Link: BetOnMarkets - zakłady FOREX Liczę na konstruktywną krytykę PS. Mam nadzieję, że pomożecie mi również wybrać jakieś frazy na których mógłbym się skupić. Moim jedynym pomysłem jest "zakłady forex" lub "financial betting", ale raczej mało kto, będzie czegoś takiego szukał - jest to nowość na naszym rynku. BetOnMarkets - zakłady FOREX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 fajna prosta ... na Betonach kiedyś gralem ... chyba ze ... 4-5 lat temu ?! Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon23 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ładnie i przejrzyście może skorzystam i czegoś sie dowiem ciekawego : ) naprawa rtv Wrocław aplikacje mobilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jak dla mnie niestety za prosta. Fajne bajerki, typu ikony, ale jest smutna, a profesjonalna nie oznacza smutna Nie odstrasza, nie powala. Ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Co do tego, że jest smutna to zgodzę się. Kolorystycznie jest zbyt jednolita :/ nigdy nie wiem jaki dodać i gdzie drugi kolor, aby to ożywił. Tak samo nie podoba mi się menu - będę musiał poszukać jakiegoś ładniejszego, gdzie po najechaniu na dany dział, będzie się rozsuwało na dół takie podmenu z dodatkowymi działami. Dziękuje za wszystkie opinie i czekam na kolejne BetOnMarkets - zakłady FOREX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wystarczy dać jakiś pattern w tło w szarym gradiencie i w logo i na stronie użyć troche zieleni Możesz także dać jakiś kontrastowy kolor na menu. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 osobiście wyszedłbym od razu z takiej strony bo wygląda zbyt mało profesjonalnie i mnie osobiście odrzuca aczkolwiek powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapet Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Witam, Jak kliknąłem na zakładkę "O Bet On Markets" to już się przestraszyłem że ktoś skopiował moją stronę, na szczęście tak nie jest Bet On Markets to faktycznie ciekawy temat, szczególnie że coraz więcej ludzi interesuje się forexem. Niestety HugoZak jak sam zauważyłeś jest to u nas jeszcze zupełnie nieznane i trudno tu się wpasować ze słowami kluczowymi. Sam kombinuje jak tu dobrze trafić do potencjalnych klientów. Pozdrawiam, mapet marketbet.pl Korzystając z tematu z chęcią wysłuchałbym też uwag dotyczących strony marketbet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.