stats1 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nellvis00 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Na Wykopie widziałem, ale przyznam że za******e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Content is King Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 NOWY ADSENSE - BEZ BANÓW SPRAWDŹ - Polecam Tanie Serwery - Sprawdź koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie oddamy krzyża https://www.youtube.com/watch?v=y4VocOY0yck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 O 2 lepsze:) Jeszcze to: https://www.youtube.com/watch?v=KrUXDH_FU_s...feature=related Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Miażdży....haha Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liderseo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No filmiki fajne ale tak naprawdę to obrona tego krzyża powinna mieć inne przesłanie do społeczeństwa bo wiara katolicka niestety upada tak jak europa i zalewa nas islam oraz lewacki debilizm. Pomimo że jestem ateistą to popieram katolików i wszystkich chrześcijan. Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja również jestem ateistą i uważam, że nie dzieje się dobrze i każdy przejaw ortodoksji w religii powinien być w ten sposób zripostowany. Serdecznie gratuluję dzieła autorowi. Szkoda, że nie wszyscy ludzie widzą jak bardzo wiara dzieli ludzie na świecie. Nie będę pisał tutaj swoich innych przemyśleń, bo pewnie część osób miałaby mnie za tyrana. Europejska inteligencja upada, także nie jestem pocieszony i stanowczo przeciwstawiam się islamizowaniu naszego kontynentu. Samej nuty słucham 15 razy, pierwsza klasa. gdzie-jest-krzyz.pl przekierowanie na YT. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja jestem chrześcijaninem i mnie to również bawi i wcale tego mnie to "nie rusza", bo to nie jest chrześcijaństwo. Chrześcijaństwo opiera się na wartościach, na innych autorytetach, a nie na tworach stworzonych przez ludzi. Przez takie "bożki" jak krzyż zapomina się o tym, co w chrześcijaństwie jest najważniejsze. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 "Najzabawniejsze" są określenia typu żydokomuna, żydzi, żydostwo itp. Ci ludzie chyba zapomnieli albo w ogóle są nie poinformowanie, że to właśnie do żydowskiej rodziny składają ręce i wznoszą modły. Przykre, niestety żyjemy w ciemnogrodzie. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ale do tego to Żydzi "skazali" swojego na ten los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Nie do końca rozumiem. Ale ja dla obrzucania takimi wyzwiskami kogokolwiek nie widzę usprawiedliwienia gdy wierzy się w rodzinę właśnie żydowską. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 "Życie mnie boli docześnie Nie trzeba o nie dbać, bo czeka życie wieczne Na szczęście bierzcie krzyż i nieście Prorok mówi wierzcie, po to tutaj jestem Zróbcie dla mnie miejsce, oddajcie cześć rzeźbom Budynkom i miejscom, pokłońcie się krzyżom Figurkom, relikwiom, klęknijcie przede mną, kiedy skinę ręką [...] Więc bierzcie, jedzcie i nic więcej Czekajcie chwili, gdy pan was wezwie A mi dajcie resztę, więcej mi przynieście Dawajcie mi mili ofiary pieniężne Bieda materialna, to bogactwo duchowe Tak iluzjoniści wyprali tobie głowę Idź grzeszyć więcej, każdy tak robi Kiedy tam wrócisz, on znów zarobi..." To co tam się dzieje już nawet nie jest śmieszne, a żałosne. Do tego jest to idealna zapora dymna dla podwyżki VATu. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.