początkujący Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 serwerek chyba się zasapał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 serwer ruszył, ale chyba rzeczywiście musisz popracować nad raportowaniem... z dzisiejszej nocy podaje więcej niż 200wpisów, ale właściwie każdy jest zdublowany, a nawet się przytrafiło kilkakrotnie, że adres powtórzył się czterokrotnie... oczywiście link identyczny: prowadzi do jednego wpisu, zatem rzeczywistych wpisów było znacznie poniżej setki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 u mnie tez dubli w raporcie dzisiejszym,wczoraj było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Plus dla narzedzia jest to ze sie szybko rozwija... jeszcze tylko podepnijcie dotpay to kupna kredytow . https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 @MaxPant wykonywane zadania się nakładały (pojawiały się duplikaty) gdyż w nocy dopisałem system który wycina większą liczbę linków bezpośrednich - system teraz dodaje znacznie dłużej (pingowanie też ma na to wpływ). blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1492 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 U mnie też duble - mam wrażenie, że system lepiej dodawał dzień wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 @kuba1492 - problem jak zwykle pojawia się u ludzi z 200 wpisami na dzień //dzisiaj zakupie szybszy serwer blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja dodaje 10 na dzien i tez mam duplikaty - ale to szczegol - gdzie drwa rabia wiory leca. narzedzie idzie w dobrym kierunku wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 teraz mam już po 3 duplikaty na jeden katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 panowie z umiarem z umiarem ! barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jak mogę kupić punkty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jak mogę kupić punkty ? napisz do Sylwina na stronce masz cennik promocyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dzisiejsze zmiany: - wielozadaniowość - już nie będzie zduplikowanych adresów w raporcie, poprawiona wydajność, więcej linków bezpośrednich - nowa funkcja - pingowanie raportu! - proszę nie nadużywać blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dzisiejsze zmiany:- wielozadaniowość - już nie będzie zduplikowanych adresów w raporcie, poprawiona wydajność, więcej linków bezpośrednich - nowa funkcja - pingowanie raportu! - proszę nie nadużywać ja pinguje PingMasterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 to już nie musisz pingować pingmasterem barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.